2018. május 27., vasárnap
Hella névnap

Menedék az álmoknak

  • kult
  • 2018.02.06
    04:30
Portálunkon nemrégiben mi is megmutattuk a tapolcai-veszprémi BadIsOn zenekar első saját dalához készült videoklipjét. Megkértük a banda énekesét, Gácsi Istvánt, hogy egy villáminterjú erejéig avasson be minket még egy kicsit bővebben a zenekar életébe.

- Mesélj egy kicsit magatokról és a zenekarról!

- A zenekar három tagja (Frenky, Pittu, Andriska) tapolcai, itt is alapítottak zenekart hét éve. 2014-ben egy tehetségkutatón találtunk egymásra, ahol mi is indultunk az akkori zenekarunkkal. Már ott tervezgettük a közös munkát, de sajnos a távolság közbeszólt somogyi lakhelyem miatt. Végül 2016-ban sikerült Veszprém megyébe költöznöm. Ekkor a srácok nagy örömömre azonnal meg is kerestek. Már az első próbán kiderült, egyeznek az elképzeléseink: letisztult SteamPunk külsőt és befogadható dallamos rock zenét álmodtunk meg. Ajkán, a Hanghullám tehetségkutatón debütáltunk nagy sikerrel, és a legjobb zenekari díjjal távoztunk. Saját stúdióban saját profi felszereléssel készülnek a dalaink, mindent mi alkotunk meg, a szövegek nagy részét pedig Borvári László írja, aki az említett tehetségkutatón figyelt fel ránk.

Fotó: GRAB Photo/BadIsOn FacebookFotó: GRAB Photo/BadIsOn Facebook

- Min dolgoztatok azóta?

- Elkészítettünk egy 6 dalos EP-t, a Harc az álmokért című számunkhoz pedig egy videoklipet is leforgattunk. Saját stúdióban saját profi felszereléssel készülnek a dalaink, mindent mi alkotunk meg, a szövegek nagy részét pedig Borvári László írja, aki az említett tehetségkutatón figyelt fel ránk.

- Ha négy szóval kellene jellemezni, mit jelent nektek a zene, melyik négy szót választanátok?

- Menedék, üzenet, alkotás, szabadság.

- Tegyük fel, hogy a világon bárkivel adhattok egy közös koncertet. Melyik zenész vagy banda lenne az?

- A Useme, illetve a Stone Sour zenekarokkal bármikor szívesen lépnénk fel közösen.