Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C

Az idős Bogáncs

2017. szeptember 10. 4:00
Az idős, közepes termetű, ivartalanított kan kutya szívesen szabadulna már a menhelyről. A Vehir.hu az Állatvédő Egyesület Veszprémmel együttműködve mutat be heti rendszerességgel örökbefogadásra váró állatokat.

Veszprémben, a Dózsavárosban talált rá egy állatbarát a magányosan bóklászó, elhanyagolt bundás, idős kutyusra. Barna nyakörvet viselt, de chip nem volt benne. Nem volt túl jó állapotban, így az Állatkórházba került. Kiderült, hogy sajnos bal szeme hiányzik, jobb szeme hályogos, foga nem sok van, és rosszul hall.... de szerencsére mozgékony és életkedvével sincs baj. A Bogáncs nevet kapta.

Ha szeretné örökbefogadni Bogáncsot, vagy egy másik állatot, keresse fel az Állatvédő Egyesület Veszprém Facebook-oldalát, vagy érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

Tel: 20 / 288 3728
E-mail cím: allatvedok.veszprem@gmail.com

Az egyesület szívesen fogad minden olyan önkéntes segítséget, amivel könnyebbé lehet tenni a menhelyükön lévő állatok mindennapjait. Legyen ez akár a kennelek takarítása, vagy kutyasétáltatás. Tavaly mi is forgattunk náluk, amelyben megnéztük, hogy is fest náluk a napi rutin:

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.