Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Diótörő az Arénákban

2017. szeptember 4. 15:45
Egy jól ismert karácsonyi történet, Csajkovszkij nagyszerű balettje cirkuszművészet és háttérvetítés kíséretében. 2017. december 16. (szombat) | 18:00

A Bécsi Operában nagy sikerrel játszott Diótörő inspirációja alapján egy artistákkal és revüszerű látványokkal kibővített előadást készített ifj. Harangozó Gyula és Dmitrij Simkin. Az eddigi legnagyobb hazai DIÓTÖRŐ előadás hatalmas „szélesvásznú” díszlettel készült.

A produkció látványosan ötvözi a tánc, a cirkuszművészet és a show elemeit az orosz származású frankfurti látványtervező, Dmitrij Simkin egyedülálló háttérvetítését beleépítve a cselekmény forgatagába.

Az előadás egy olyan családi program, mely az aktuális sikerfigurákkal szól a gyerekekhez. Nem hiányozhat egy táncoló robot, Barbie vagy Spiderman sem. A Herceg és Mária hercegnő nagy kettősének eltáncolásához a Moszkvai Nagyszínház, illetve a szentpétervári Mariinszkij Balett sztárszólistáit hívtuk meg. Így a balett ínyencei is megtalálják ebben a modern felfogású látványos produkcióban a számításaikat.

Jegyárak
Jegyárak: 3500-9900Ft

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.