Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C

Francia sanzon

2017. május 2. 3:30
A francia nők divatérzéke mindig elbűvöli a hölgyeket. Ha inspirációra lenne szükség a nagy napon, érdemes példát venni róluk.

Hogy milyen is a francia divat? Egyszerű és letisztult, elképesztően kifinomult, erőlködésmentes, mégis lehengerlő. És persze rendkívül nőies. A francia nők tökéletesen a magukévá tették a kevesebb néha több elvét, s olyan könnyedséggel képesek viselni az egyes ruhadarabokat, amire valószínűleg születni kell.

A több száz éves titkot a világhírű párizsi Miss Kelly márka tervezői is beleszőtték menyasszonyi ruháikba. A siker nem is maradt el: a 18. századot, a kastélyok és báltermek romantikáját idéző ruhaköltemények generációk óta ejtik rabul a menyasszonyok szívét.

A márka 2017-es kollekciójában a királylányos variációk mellett a kifinomult eleganciát jelképező szűkebb darabok is helyet kaptak, melyek közül a La Tulipe Blanche szalonban is felpróbálhatunk, aztán ki is bérelhetünk egyet.

A pántnélküli, félsellő fazonú ruhát hatalmas uszállyal álmodták meg a tervezők, amelyet az elejétől a végéig finom francia csipkével borítottak. A szoknya aljára varrt csipke applikációktól kiterítve az uszály még nagyszerűbben mutat, amit mindenki megcsodálhat, miközben a menyasszony az oltár felé lépdel. Kétségtelenül nagy élményt fog nyújtani viselőjének és a boldog párnak örvendő násznépnek is.

La TulipeBlanche Esküvői Szalon
Veszprém, Kossuth utca 21.

Bertalan Melinda
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.