Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

Fekete Péntek Veszprémben!

2016. november 18. 11:08
Különleges akcióval vár a STÉG november 25-én.

2012-ben egyenesen New Yorkból hoztuk el Nektek elsőként a Black Friday-t Veszprémbe. Mi akkor olyan döbbenten tapasztaltuk a hálaadás előtti előkészületek lázában égő és a korai engedményes karácsonyi ajándék vásárlásra számítók küzdelmét, ahogy Ti is itthon - egy röpke évvel később. Hálaadást ugyan nem ünneplünk, de a Black Friday itt van és itt maradt velünk....elsősorban a webshopok világában.

Mi azonban leszegett fejjel igyekszünk elérni továbbra is, hogy kimozduljatok a telefon mögül és érezzétek át a vásárlás valódi élményét. Szerintünk ez igenis élmény, ami hozzáad a hazavitt termék értékéhez. Fejben, szívben, vagy ahova ezt gondolni tudjátok.

Idén All Black Friday néven készítettünk eventet, amire várunk facebookon Titeket is. Ha böktök egy ÉRDEKELT, már megtisztel. Ha el is jöttök, akkor egy OTT LESZEK-nek még jobban örülünk. Itt található az esemény.

Miért All Black?

Mert bármit találsz, ami TELJESEN FEKETE, arra automatikusan 20% kedvezményt adunk, de sok más terméket is kiemeltünk és ezeket az esemény oldalán, valamint az üzletben láthatod!

Télikabátot, cipőt, bakancsot addig már NE VEGYÉL! Várunk november 25-én, pénteken reggeltől estig a Stégben, hosszított nyitva tartással, este HÉTIG!

2012-ben mi is ennyit láttunk és tudtunk róla:

Hogy mi az a BLACK FRIDAY?

A Google a barátod, a Wikipedia pedig a barátnőd, így most kicsit segítségül hívjuk neked Őt:

" A fekete péntek a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, mely ott a hagyományos karácsonyi bevásárlási szezon kezdete. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtökére esik, a fekete péntek november 23-29.közé datálható "

Az USA-ban kedvezmények sokasága várja ilyenkor a vevőket , akik élnek is a lehetőséggel...megrohanják a boltokat és kígyózó sorok állnak mindenhol...

Szöveg és képek: Jassek Balázs

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.