Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
9°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
9°C

Tervezz új logót a Heim Pál Gyermekkórháznak!

2016. augusztus 22. 12:40
A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány egy a korábbinál korszerűbb, megjelenésében modernebb, a gyermekek boldogságát és gyógyulását tükröző logó tervezésére ír ki pályázatot.

A logó az Alapítvány arculatában, kampányaiban, online felületein, rendezvényein és minden tevékenységében meg fog jelenni.

A pályázat feltételei:

- Az alkotásokat 2016. szeptember 15-ig lehet elküldeni, elektronikus úton, az alapitvany@heimpalkorhaz.hu e-mail címre, első körben png, vagy jpg formátumban, megfelelő grafikai minőségben, legfeljebb 2M méretben.
- Kérjük megadni az alkotó nevét és telefonszámát.
- A logónak egyértelműen utalnia kell a boldog gyermekek, a kórház, a gyógyulás kapcsolatára, valamint az Alapítvány tevékenységére.
- Kisebb méretben használva is jól kivehetőnek kell lennie.
- A logónak színben is felismerhetőnek és jól használhatónak kell lennie.
- Egy alkotó legfeljebb 3 munkát nyújthat be.
- A fenti paramétereknek megfelelő logókat nyílt szavazásra bocsátjuk a Facebook oldalunkon. A három legtöbb szavazatot kapó munka közül választja ki a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány a győztest.
- A pályázat nyertese 50 000 Ft egyszeri díjazásban részesül.
- Pályázatot nyújthat be bármely természetes vagy jogi személy. A természetes személyek esetében feltétel a 18. életév betöltése.
- A pályázati díj a pályázati anyag átadása után kerül kifizetésre.
- A pályázók a munka beadásával elfogadják a fenti feltételeket. A pályázatot beadó személyek vállalják, hogy amennyiben logójukkal megnyerik a versengést, a fenti pontban lévő térítés mellett az általuk készített logó használati jogát további térítés nélkül adják át az Alapítványnak, teljeskörű felhasználásra.
- Az Alapítvány fenntartja a jogot, hogy a Kuratórium döntése alapján a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa, valamint, hogy saját döntése alapján több pályamunkát is elfogadjon, és pályázati díjjal jutalmazzon.

A pályázathoz kötelezően benyújtandó dokumentumok:
- a logó (színes és egyszínű mutációja)
- rövid magyarázó leírás, ha szükséges
- a pályázó adatai, és elérhetőségei (minimum: mobilszám és e-mail cím)
- a logó minimális használható mérete: 100×100 mm
- A logót a pályázó jpg formátumban küldi meg előzetesen számunkra. A nyertestől a nyertes pályamunkát végül ai és eps formátumban kérjük leadni. Amennyiben a pályázat nyertese az ai és eps formátumú logót nem adja át a pályázat kiírójának, úgy a pályázat kiírója jogosult a pályázati díj kifizetésétől elállni. A logóhoz a felhasznált betűtípust is kérjük mellékelni font formájában. A leadott ai-ban a szöveg NE legyen lekerekítve, hanem fontként szerepeljen.

vehir.hu
további cikkek
Az én Veszprémem alkotópályázat Az én Veszprémem alkotópályázat A VEB2023 ZRt. által támogatott DEMO Egyesület STAMP nevű komplex pályázati programja a kultúrAktív Egyesülettel együttműködve városfelfedező kiadványt készít Veszprémről. A kalandozásban egy kecske és barátja a mókus kíséri az olvasókat. A könyvben helyet kap a gyerekek személyes városképe is, ezért „AZ ÉN VESZPRÉMEM” címmel alkotópályázatot hirdetünk a Veszprémben tanuló 3-4. osztályos fiataloknak. Keressük azokat a helyeket, amelyeket a gyerekek legjobban szeretnek Veszprémben. 2023. március 9. 10:16 És te mit viszel magaddal? - összművészeti pályázat fiataloknak És te mit viszel magaddal? - összművészeti pályázat fiataloknak A Veszprémi Középiskolai Kollégium és a Kollégium Alapítvány a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával művészeti pályázatot hirdet az alábbi kategóriákban: irodalom, zeneművészet, képzőművészet, iparművészet, fotóművészet. A pályaművek inspirációs alapját a Bakony és Balaton értékei, az EKF régióban megélt élmények dokumentálása, feldolgozása adhatja. 2022. november 4. 9:20 Kihirdették a 100 szóban Veszprém győzteseit 100 szóban Veszprém Kihirdették a 100 szóban Veszprém győzteseit Kedd délután a Hangvilla éttermében jelentették be a történetíró verseny eredményét. 2022. október 12. 4:00 Kihirdették a Keresd a rajzokat pályázat győzteseit közlekedés Kihirdették a Keresd a rajzokat pályázat győzteseit Kedd délelőtt a Haszkovó úti buszfordulóban ismertették a V-busz, valamint a Kukkantó Egyesület által meghirdetett rajzpályázat eredményeit, mely többek között a buszos közlekedés népszerűsítését helyezte fókuszba. 2022. szeptember 27. 14:20

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.