2018. április 26., csütörtök
Ervin névnap

Anna and the Barbies akusztik

Energikus, extravagáns, izgalmas, szürreális, punk-rock stílusú, csendes-ülős rock-repülés: Pásztor Anna a Hangvillában, május 5-én, kedden 19.00 órakor.

Az Anna and the Barbies hazánk egyik legtöbbet koncertező zenekarává vált az elmúlt években, elképesztő energiákkal sodorva el a közönséget egy szürreális és izgalmas világba. Mindezek folyton izzó gyújtózsinórja Pásztor Anna, az extravagáns, már-már őrült megjelenésével is figyelemfelkeltő énekesnő, aki ezúttal - tőle szokatlan módon - székre ül, hogy teret adjon dalaik újraértelmezett zeneiségének, valamint mély értelmű gondolatvilágának és a bennük rejlő üzeneteknek.

Az erőből mit sem veszítve helyezik most akusztikus hangulatba dalaikat a veszprémi Hangvilla színpadán, hogy a rajongók mellett azok is esélyt kapjanak egy rock-repülésre, akiknek ehhez kényelmes székre van igényük. A koncert az Anna and the Barbies legfrissebb, Szabadesés című új albumára épül, de helyet kapnak a programban a zenekar régebben született, ám koncerteken ritkábban hallott dalai is. Ez az este tehát kizárólag a zenéről szól, engedjünk a sodrásnak!

A belépőjegyét akár tőlünk is megnyerheti a koncertre.