Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 8. Mihály
Veszprém
17°C
2024. május 8. Mihály
Veszprém
17°C

Cselgáncs emlékverseny Veszprémben

2008. június 9. 9:55
Domonkos László Cselgáncs Emlékversenyt rendezett a Veszprémi Judo Sport Egyesület szombaton a Cholnoky Iskolában. Károlyi Gábor a klub edzője köszöntőjében hangsúlyozta, jeles eseménye ez a veszprémi sportnak, hiszen 33 éve már annak, hogy a város judo versenyt láthatott.


Az emlékversenyen részt vett a klub és a rendezvény névadója, Domonkos László özvegye és gyermekei, valamint Debreczenyi János polgármester is. köszöntője után a Kid Rock and Roll Se táncosai színesítették programot, majd elkezdődtek a versenyek, melyen Ajka, Nagyatád, Pápa, Vaszar, Nemesvámos, Balatonfüred, Zirc és természetesen Veszprém csapatainak, 98 judosa csapott össze. Első helyezést ért el: Windischmann Bence, Nagy Viktória, Takács Regő, Simon Zsolt, John Dávid, Venczel Mira, John Réka, Nagy zoltán, másodikok lettek: Otlecz Lóránt, Kékesi Péter, Hergovics Soma, Solymosi Timea, Kertai Bendegúz, Bakay Bálint, Horváth Levente, Farkas Lili, Nagy Kartal, Henn Lőrinc; a dobogó harmadik fokára  Tóth János, Nemes Boldizsár, Nemes Bendegúz, Takács Boglárka, Hajdú Balázs, Venczel Patrik állhattak.

 

Füssy Angéla
további cikkek
Soha nem volt jogosítványa, mégis rendszeresen vezetett Soha nem volt jogosítványa, mégis rendszeresen vezetett A veszprémi rendőrök egy hónap alatt kétszer vontak felelősségre egy 29 éves férfit. ma 15:05 A harctéri életmentést gyakorolták A harctéri életmentést gyakorolták A NATO tagállamok és partnerországaik közül harminchárom nemzet mintegy 1600 fővel vett részt a gördülékeny többnemzeti katona-egészségügyi feladatvégrehajtás, illetve az egészségügyi területen való interoperabilitás érdekében rendezett Vigorous Warrior gyakorlaton Bakonykútiban. ma 14:45 SVSE: egy hétvége, tizenhét érem SVSE SVSE: egy hétvége, tizenhét érem Sikeresen kezdte a májusi szereplést a Sportolj Velünk SE: az elmúlt hétvégén Győrben rendezett korosztályos területi liga első fordulójában tizenhét érmet gyűjtöttek a veszprémi fiatalok. A legeredményesebb versenyző Pandur Huba volt, aki triplázni tudott: 100 m síkfutásban, 300 m-en és 100 m gátfutásban is bajnoki címet szerzett. ma 14:40 A fiatalok is szívesen adnak borravalót, de már nem készpénzben A fiatalok is szívesen adnak borravalót, de már nem készpénzben Továbbra is népszerű a borravaló intézménye Magyarországon, bár a fiatalabbak már jobban meggondolják, mennyivel adjanak többet a szolgáltatásokért - ismerteti felmérése alapján a Hellopay fizetési rendszereket üzemeltető társaság az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében. ma 13:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.