Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
18°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
18°C

Minden mellébeszélés nélkül: FIDESZ

2018. április 5. 12:00
A jelenlegi kormány a tönk széléről hozta vissza az országot, és tette sikeressé, erőssé.

Sok mindenről beszélhetünk a jelenlegi kormány kapcsán. De egyet nem lehet, nem szabad megkerülni: a FIDESZ kormány a bal-liberálisok ámokfutása után a szakadék széléről hozta vissza az országot. Leírtak minket, amikor jött a jelenlegi kormány és csodát tett.

A hitelminősítők nem találták befektetésre alkalmasnak az országot. Most egymás után azt jelzik, Magyarország jó hely, érdemes itt befektetni. Ennyi. Ez mindent elárul.

2010-ben 73 500 forint volt a minimálbér, most 138 00 Ft. A szakmunkás minimálbér 89 500 forintról 180 500 forintra emelkedett.

Folyamatosan csökkent az államadóság az elmúlt nyolc évben. A költségvetési hiány 3% alatt maradt.

A kormány a sikert nem megszorításokkal, hanem adócsökkentéssel, a vállalkozók terheinek csökkentésével, az uniós források hatékony lehívásával érte el.

A siker eredményeit a családokra fordították. Rezsit csökkentettek, támogatták a gyerekeket vállalókat, gondoltak az idősekre.

Biztonságot teremtettek. Nem engedtek, engednek a nyomásnak. Hozzánk nem jöhetnek migránsok, ezért nem nőtt a bűnőzés, nem jelent meg a terror hazánkban.

Jól, jobban élünk. Biztonságban élünk.

A mostani szavazás erről szól. Erről a megkezdett munkáról. Annak folytatásáról.

A FIDESZ bizonyított. A bal-liberális oldal pedig leszerepelt, hiszen a mostani kormányzat előtti nyolc évben hibát hibára halmoztak. Tönkretették az ország gazdaságát. Nem segítettek az embereknek, hagyták őket az adóságcsapdában vergődni. És ezek a politikusok jelennek meg újból. Kritizálnak, szebb jövőt ígérnek. De semmi erkölcsi és szakmai alapjuk ehhez.

Nyolc év. Ennyit kaptak ők is, és a FIDESZ is eddig. Óriási különbség van a két nyolc év között. A bal-liberális oldal gazdaságilag, emberileg tönkrevágta az országot. A FIDESZ megoldotta a válságot és sikeressé tette azt.

Április 8-án erre is szavazunk, ezt is minősítjük, értékeljük. Választhatunk melyiket akarjuk. Válságot? Vagy a sikert, a jólétet?

Pethő Imre
további cikkek
Talpra Magyar Péter, hív a haza! Talpra Magyar Péter, hív a haza! Mivel a rendszer megdőlt péntek délután három órakor az Andrássy úton, ahol egy nagyobb pedagógustüntetésnyi ember gyűlt össze – majd sétált tovább egy része Karácsony "Gelgőre" - a belbudai Petőfi-imitátor zászlóbontásán, ezért ez már nem is publicisztika, csupán egy lábjegyzet Magyar Péter bestseller életművén.   2024. március 18. 14:59 Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének a budapesti Fidesz Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének a budapesti Fidesz Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP szövetség főpolgármester-jelöltjének a Fidesz budapesti választmánya egyhangú döntéssel - közölte a budapesti Fidesz a közösségi oldalán. 2024. március 14. 18:47 Egyszerre bomlik szét és áll össze újra a baloldal Veszprémben, pont 100 nappal a választás előtt választás 2024 Egyszerre bomlik szét és áll össze újra a baloldal Veszprémben, pont 100 nappal a választás előtt Az önkormányzati közgyűlésben éppen feloszlott az egyik ellenzéki frakció, miközben egy másik összeállt. A városháza falain kívül pedig még nagyobb az átrendeződés a megosztott baloldalon. A kérdés már csak az, hogy a régi, vagy az újszerű formáció bír nagyobb erővel? Száz nappal a választás előtt jobb- és baloldalon is felsorakoztak a csapatok, egyetértés pedig úgy tűnik, hogy csak egy dologban van. 2024. március 1. 13:30 Porga Gyulával az élen és több új képviselővel folytatná a kormánypárt Veszprémben választás 2024 Porga Gyulával az élen és több új képviselővel folytatná a kormánypárt Veszprémben Porga Gyula negyedik alkalommal is megméretteti magát a polgármesterségért, a következő önkormányzati ciklusra pedig konkrét stratégiája is van a Veszprémet 2010 óta irányító városvezetőnek. A hivatalos bejelentésre szerda délután került sor, amikor a Fidesz-KDNP pártszövetség beelőzve az összes ellenzéki csoportosulást, megnevezte azt a tizenkét képviselő-jelöltet is, akik az egyéni körzetekben indulnak majd. A jelöltek közt több új név is szerepel, néhányan viszont az eddigi képviselőtestületből befejezik az ilyen jellegű politizálást. 2024. február 28. 16:21

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.