Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
15°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
15°C

Délután átmenetileg megszűnik a csapadék

2018. március 16. 9:05 // Forrás: VMeteo.hu

Péntek kora délutánig esik az eső, később szakadozik, vékonyodik felettünk a felhőtakaró. Mérsékelt marad a délies, később a nyugatias légmozgás, délután 8°C, este 6°C várható - írja a VMeteo.hu.

Szombaton ismét beborul az ég és délelőtt elered az eső. Napközben a szél északkeletire fordul és megkezdődik a hideg, sarkvidéki eredetű légtömeg beáramlása. A hideg levegő hatására az eső havas esőbe, hóba vált, de nálunk számottevő hóra és összefüggő hótakaróra egyelőre kicsi az esély. Szombat reggel és napközben 5°C, este 0°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Vasárnap metsző északkeleti szél fúj, az erősen felhős, de leginkább borult égből Veszprémben továbbra is csak kevés hóra számítunk jelenleg, de a távozó mediterrán ciklon visszahajló csapadékmezője okozhat még meglepetést. A fagypont körüli hőmérsékletet a szél miatt még hidegebbnek érezhetjük.

Hétfőtől szerdáig marad a hideg téli idő, napközben sok felhővel, gyakran élénk északnyugati széllel. Ebben az időszakban reggelente -5°C, délutánonként kevéssel fagypont felett alakul a levegő hőmérséklete.

Csütörtöktől várható felmelegedés, a jövő hét vége átlagos tavaszi időt ígér.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.