Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Megjelent az Ecoport magazin tizenkettedik száma

2018. március 9. 4:00
A héten megjelent kiadónk online és nyomtatott formában is elérhető ingyenes gazdasági és életmód magazinjának legfrissebb száma. Címlapon Birincsik Albert, a Bemind online marketing ügynökség alapítója, egyben a Queen’s Land és FunThomas zenekarok gitárosa.

Talán a helyi közönség minden tagjához még nem jutott el a Bemind online marketing ügynökség híre, pedig a cég nevéhez olyan sikeres tevékenységek fűződnek, mint a Lindt csoki online jelenlétének megalkotása, a Balaton Fesztivál kampányának megálmodása vagy éppen a Bakker Holland e-kereskedelmi támogatása és online marketingjének megvalósítása. Nem véletlenül választják őket nagy nemzetközi cégek is, Birincsik Albert pedig hisz abban, hogy az eredmények és a tehetség utat tör magának. Címlapinterjúnkban folyamatos fejlődésről, a jó marketingről, értékteremtésről és természetesen zenélésről is szó esik.

Ha komoly eredményekről és fejlesztésekről van szó, abból akad bőven a Pannon Egyetemen is, amely a régió megkerülhetetlen tudásközpontjává válhat jószerivel – Üzlet-trend rovatunkban erről is szót ejtünk a gazdaságot segítő Modern Városok Program fejlesztéseken túl. A piaci sikerekhez ugyanakkor megfelelő munkaerő szükséges: olyan, amelyik tudása mellett kellően motivált, élvezi a munkáját. Fodor Szilárd, a Happiness Consulting hazai ügyvezetője Leltár rovatunkban arról beszél, miként fejleszthető a munkahelyi örömteliség. Beszélünk influencerekről is Virtuális tér rovatunkban, Szántay Péter pedig a szakmai alázat fontosságára hívja fel a figyelmet Jövőbetekintő rovatunkban.

Az élet persze nem csak a munkáról szól. Dj Zöld abban segít, hogyan lazulhatunk le egy-egy nap után, ha igényes kultúrára vágyunk, s bár az 1. Futsal Club Veszprémhez nem feltétlenül csatlakozhatunk, jól körbejártuk, mennyire is számít ma például profi sportnak a futsal.

Interjút közlünk ifj. Olma Frigyessel is, aki társaival Gemencről készített természetfilmet, Mesterházy Ákost elsősorban zenélésről és Veszprémhez fűződő kapcsolatáról faggattuk, gasztro rovatunkban pedig többek között a megújult Gusto13-ba hívjuk az olvasókat.

A magazinban ezúttal is található melléklet – ezúttal kettő is. A Városi Közüzemi Szolgáltató Zrt.-ről szóló mellékletben kiderül: a társaság általános tevékenysége mellett egyre nagyobb szerepet tölt be a gazdaságban is, miközben a társadalmi felelősségvállalás is kiemelt programjuk.

A vehir.hu mellékletében pedig rólunk is megtudhatnak egy kicsit többet: kiadónk, a Bakony-Balaton Média Kft. és portálunk idén ünnepli 10 éves fennállását, ennek kapcsán egy kis múltidézést is tettünk.

Az ingyenes lap nyomtatott változata online is elérhető az ecoportmagazin.hu oldalon, ahol terjedelmesebb interjúkat és cikkeket is közlünk.

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.