Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Kajla kutya keresi szerető gazdáját

2018. március 4. 12:35
A Vehir.hu az Állatvédő Egyesület Veszprémmel együttműködve mutat be heti rendszerességgel örökbefogadásra váró állatokat.

Kajla az állatvédőkhöz költözött a veszprémi gyepmesteri telepről . Előéletéről sajnos semmit nem tudni, ami biztos: nyakörvet nem ismeri, pórázon sétálni nem tud (még), de nagyon kedves. Örül a gondozónak- pláne ha etetőtál is van nála tele minden finomsággal, a sétáltató kétlábút még annyira nem tudja értékelni, de ennek is eljön az ideje. A többi kutyával/cicával való kapcsolatát egyelőre nem ismerik. Hamarosan átesik ivartalanításán, addig is szerető családot keresnek számára.

Ismerkedni vele menhelyen lehet nyitvatartási időben, valamint várja a sétáltatókat is.

Ha szeretné örökbefogadni Kajlát, vagy egy másik állatot, keresse fel az Állatvédő Egyesület Veszprém Facebook-oldalát, vagy érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

Tel: 20/368 0744 vagy 20/288 3728
Email: allatvedok.veszprem@gmail.com.
Facebook

Az egyesület szívesen fogad minden olyan önkéntes segítséget, amivel könnyebbé lehet tenni a menhelyükön lévő állatok mindennapjait. Legyen ez akár a kennelek takarítása, vagy kutyasétáltatás. 2016-ban mi is forgattunk náluk, amelyben megnéztük, hogy is fest náluk a napi rutin:

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.