Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
15°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
15°C

Száguld a fintech edukációs kampány

2018. február 21. 13:51
Korábban beszámoltunk róla, hogy a fintech szektorban egyedülálló módon több hónapos edukációs social média kampányt indított az Egy Digitális Jövőért Nonprofit Kft. A kampány február elején indult és már az eltelt két hét alatt tisztán látható, hogy valóban hiánypótló kezdeményezésről van szó.

A nagyszabású szemléletformáló kampány célja, hogy alapvető és nélkülözhetetlen információkat adjon könnyen befogadható módon az egyre többet hallott fintech témakörről. Ezért születtek meg a saját készítésű videók, melyek közérthető animációk mentén, infografikákkal, narrációval, könnyen emészthető, rövid, figyelemfelkeltő tartalmakkal segítik a tájékozódást.

A kampány a Facebookon és az Instagramon hirdetésekkel, bejegyzések kiemelésével fut, a napi több bejegyzés mellett hetente jelentkezünk új videókkal. Az eddig publikált két videónkat máris több, mint 43 ezren látták, a bejegyzéseink és hirdetéseink összes elérése pedig közel 55 ezer.
A Fintech Világa Facebook oldalt közvetlenül a kampány kezdetekor hoztuk létre, követőinek száma folyamatosan növekszik, valamint a bejegyzésaktivitások is azt jelzik, hogy valóban érdekes és hasznos információkat kapnak, hisz kimondottan aktívak az oldal olvasói.

„Büszkék vagyunk rá, hogy edukációs céllal készített videóink egyedülállóak a magyar fintech szektorra nézve, valamint arra, hogy sorozatunk az első ilyen jellegű tartalomnak számít.
Közel 20 videó született eddig a legalapvetőbb fintech fogalmakat körüljárva.” – mondta Suppan Márton, a projekt vezetője.

Edukációs kisfilmjeink a fintech témakörben felmerülő kifejezéseket segítenek megérteni. Az eddig megosztott két videó a fintech és a digitális bank fogalmát járja körbe. Az ezen kívül elkészült tartalmakat folyamatosan tesszük közzé, emellett készülnek az újabbak. Hamarosan a fintech fogalmak mellett teljesen új témakörben is publikáljuk tartalmainkat. Sajtóközleményünkkel egyidőben kerül ki az oldalainkra a következő, az insurtech témakörét boncolgató videónk. Érdemes lesz követni!

Facebook: https://www.facebook.com/fintech.hu/
Instagram: fintechvilaga
Tudásportál: http://fintech.hu/

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.