Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
15°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
15°C

10 éves az Ezüst Holló Patika

2018. február 20. 4:30
A kerek évfordulót ünneplő gyógyszertár a Halle utca 5/G szám alatt várja a betegeket.

– 2008 februárjában nyitott a gyógyszertár, melynek helyén előzőleg kocsma állt. A környék lakói nagy örömmel fogadtak bennünket, és szerintem azóta is nagyon szeretnek minket – mondja dr. Sturcz Ivett vezető szakgyógyszerész.

Dr. Sturcz Ivett, szakgyógyszerészDr. Sturcz Ivett, szakgyógyszerész

A gyógyszertár két szakasszisztenssel, két szakgyógyszerészzel nyitott, az akkori vezető dr. Szrága László volt. Jelenleg három szakasszisztens és három szakgyógyszerész dolgozik a gyógyszertárban.

– Elmondható, hogy családias közeg alakult ki a gyógyszerészek, az asszisztensek és a betegek között. Sokukat régóta személyesen is ismerjük. Betegcentrikusak vagyunk. Ismerjük a betegeink igényét, ennek megfelelően ajánlunk. Az emberek szívesen veszik és meg is fogadják a tanácsainkat – folytatja a gyógyszertárvezető.

Ezüst Holló PatikaEzüst Holló Patika

Törzsbetegeiket névről ismerik, vannak egyedi előirataik, amelyek ide vonzzák a szélesebb kört is. Érkezésünkkor is kellemes illatot érzünk, éppen a közkedvelt útifű szirup készül. Fontos számukra a minőség. Most egy új étrendkiegészítőt kezdtek el forgalmazni, ami megbízható, magyar termék, és egyelőre csak itt található a városban.

A gyógyszertár a “Kedvenc Patikám” 2014. évi országos versenyén 1. helyezést ért el, és még korábban, 2012-ben elnyerte a Virágos Veszprémért Emlékplakettet is.

A patika nemrég bensőséges közegben ünnepelte 10. születésnapját.

Tokos Bianka
Szalai Csaba
további cikkek
Egy falusi kisbolt hangulata a város szívében Egy falusi kisbolt hangulata a város szívében Alig több mint egy évvel ezelőtt indult el a Pekedli termelői webshop, az ötletgazdák, Kis Nóra és Juhász Péter pedig úgy döntött, online piacterüket fizikai formában is elérhetővé teszik és Pekedli Szatócsbolt néven üzletet nyitnak az Óváros tér környékén. Megnéztük, mire számíthatnak majd a vásárlók. 2021. november 9. 11:26 Ha egészség, akkor Csipkerózsa Vitamin Centrum Ha egészség, akkor Csipkerózsa Vitamin Centrum A Csipkerózsa Vitamin Centrum a Cserhát lakótelep 5./A szám alatt várja az egészséges biotermékek iránt érdeklődőket. 2018. április 23. 6:00 Veszprémben otthon érzem magam Veszprémben otthon érzem magam „Amikor eljött a felsőoktatási felvételi ideje, én nem szakmát választottam, hanem minden szakot megjelölve a Pannon Egyetemet és Veszprémet, mert itt otthon érzem magam.” Így vall a városhoz fűződő olthatatlan szeretetéről Ovádi Péter önkormányzati képviselő, a Fidesz-KDNP parlamenti képviselőjelöltje, miközben sorra felfedezzük legkedvesebb veszprémi helyeit. 2018. április 6. 4:00 Miért jó hely a Marica? Miért jó hely a Marica? Nem is kell belépnünk az étterembe, máris megtudhatunk több különlegességet is a helyről, ha csak felmegyünk a facebook oldalára, ahol saját virtuális valóságot hozott létre. Naponta jelentkeznek friss poszttal, amelyekben szépen megkomponált ételek képeit láthatják a netezők, s így az étterembe való betérésre csábítanak. 2018. január 30. 12:00

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.