Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

25-ből 22 Veszprém környéki polgármester Ovádi Pétert támogatja

2018. január 29. 2:00
Korábban függetlenként indult polgármesterek többsége is a Fidesz-KDNP jelöltjét látja legalkalmasabbnak a 2018-as országgyűlési választásokon a Veszprém megyei 1. számú választókörzetben.

Tábori Ferenc, Hárskút polgármestere hozta nyilvánosságra azt a támogatói listát, melyet Veszprém 1. számú választókerületének polgármesterei írtak alá. A nyilatkoztatot olyan településvezetők látták el szignójukkal, akik szerint a térség legalkalmasabb egyéni országgyűlési képviselő-jelöltje a Fidesz-KDNP embere, Ovádi Péter.

A szerkesztőségünk számára is eljuttatott levélben az áll, hogy úgy látják, Ovádi Péter "mindent megtett azért, hogy az ezeken a településeken felmerülő fejlesztési igényeket megismerje, és azokat eljuttassa a megfelelő döntéshozókhoz. Ezen munkának köszönhetően a települések vezetőivel közösen sok kisebb-nagyobb sikert értek el, számos fejlesztés valósult meg, vagy éppen megvalósulóban van. Péter ezzel a munkával az elmúlt években rászolgált arra, hogy ő legyen a következő egyéni országgyűlési képviselőnk. Reméltem, hogy erről így gondolkodik a választókerületben a polgármester társaim többsége is. Ezért megkerestem őket, arra kérve, hogy egy közös nyilatkozat formájában támogassuk Ovádi Pétert, hogy őt válasszák meg a következő országgyűlési képviselőnek, hogy a megkezdett munkát már ebben a minőségben folytathassa és további közös sikereket érjünk el. A megkeresésemet a településvezetők örömmel fogadták és összesen végül 22-en írtuk alá a Pétert támogató nyilatkozatot".

Ovádi Péter újra láthatóvá tenné Veszprémet és környékét az országgyűlésben - vehir.hu

A Fidesz-KDNP hivatalosan is bemutatta Veszprém megyei 1. számú választókerületi jelöltjét. Porga Gyula polgármester szerint Ovádi Péter együttműködő, szorgalmas és megbízható képviselője lenne a térségnek. A Fidesz weboldalán tette közzé kedden a 106 egyéni körzetben induló jelöltjei névsorát. A megyeszékhelyet is magába foglaló Veszprém megyei 1.

vehir.hu
további cikkek
Talpra Magyar Péter, hív a haza! Talpra Magyar Péter, hív a haza! Mivel a rendszer megdőlt péntek délután három órakor az Andrássy úton, ahol egy nagyobb pedagógustüntetésnyi ember gyűlt össze – majd sétált tovább egy része Karácsony "Gelgőre" - a belbudai Petőfi-imitátor zászlóbontásán, ezért ez már nem is publicisztika, csupán egy lábjegyzet Magyar Péter bestseller életművén.   2024. március 18. 14:59 Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének a budapesti Fidesz Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének a budapesti Fidesz Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP szövetség főpolgármester-jelöltjének a Fidesz budapesti választmánya egyhangú döntéssel - közölte a budapesti Fidesz a közösségi oldalán. 2024. március 14. 18:47 Egyszerre bomlik szét és áll össze újra a baloldal Veszprémben, pont 100 nappal a választás előtt választás 2024 Egyszerre bomlik szét és áll össze újra a baloldal Veszprémben, pont 100 nappal a választás előtt Az önkormányzati közgyűlésben éppen feloszlott az egyik ellenzéki frakció, miközben egy másik összeállt. A városháza falain kívül pedig még nagyobb az átrendeződés a megosztott baloldalon. A kérdés már csak az, hogy a régi, vagy az újszerű formáció bír nagyobb erővel? Száz nappal a választás előtt jobb- és baloldalon is felsorakoztak a csapatok, egyetértés pedig úgy tűnik, hogy csak egy dologban van. 2024. március 1. 13:30 Porga Gyulával az élen és több új képviselővel folytatná a kormánypárt Veszprémben választás 2024 Porga Gyulával az élen és több új képviselővel folytatná a kormánypárt Veszprémben Porga Gyula negyedik alkalommal is megméretteti magát a polgármesterségért, a következő önkormányzati ciklusra pedig konkrét stratégiája is van a Veszprémet 2010 óta irányító városvezetőnek. A hivatalos bejelentésre szerda délután került sor, amikor a Fidesz-KDNP pártszövetség beelőzve az összes ellenzéki csoportosulást, megnevezte azt a tizenkét képviselő-jelöltet is, akik az egyéni körzetekben indulnak majd. A jelöltek közt több új név is szerepel, néhányan viszont az eddigi képviselőtestületből befejezik az ilyen jellegű politizálást. 2024. február 28. 16:21

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.