Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kormost örökbe adni nagyjából esélytelen, de hátha...

2018. január 28. 16:03
Kormos már nem fiatal, meg fekete is, nagyjából az esélytelenül örökbe adható állatok kategóriájába tartozik. A Vehir.hu az Állatvédő Egyesület Veszprémmel együttműködve mutat be heti rendszerességgel örökbefogadásra váró állatokat.

Kormos 2007-ben született, közepes testű, fekete, ivartalanított keverék kan kutyus. Ő volt az első januári állat az állatmenhelyen, akit a veszprémi gyepmesteri telepről tudtak kihozni.

"Megváltozott életkörülménye miatt adta le gazdája még tavaly a telepre. Gazdája rendszeresen oltatta, ivartalaníttatta, megfelelően tartotta, szerette Kormit, aki nagyon kedves, érdeklődő kutyus. Pórázon szépen sétál, autóba ügyesen, kérés nélkül beszáll. Kormos már nem fiatal, meg fekete is, nagyjából az esélytelenek kategóriájába tartozik. Szeretnénk a mi kis Őszapónknak gondoskodó, szerető családot találni élete hátralevő részére. Ismerkedni vele menhelyünkön nyitvatartási időben lehet. Szeretettel várja a sétáltatókat is!"- írja a Veszprémi Állatvédő Egyesület a Facebook oldalán.

Érdeklődni egyesület elérhetőségein lehet:

20 / 368 0744 vagy 20 / 288 3728, allatvedok.veszprem@gmail.com.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.