Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

8.ADÁS: Újévi fogadalmak, és hogyan tartsuk be őket?

2018. január 22. 7:00
Ebben a podcast adásban kicsit más megközelítésbe helyeztük a dolgokat.

Műsorvezetőink: Peti és Nóri
Egy Férfi és egy Nő.
Bárkik.
Akárkik.

Két ember, akik beszélgetnek:
- év eleji fogadalmakról
- arról, mit próbáljunk ki 2018-ban
- és arról, hogy zenével tehetünk a másnaposság ellen. Vagy nem?

Mindeközben Krizsán Gábor séf receptekkel, Török Melinda hajgyógyász szépségtippekkel, Balla Lily optimeritsa fejfájás elleni ötletekkel, Hatvári Zoltán órás pedig kedvenc időmérőinkkel kapcsolatos hasznos információkkal lát el minket.
Fogadjátok szeretettel!

Korábbi adásaink megtalálhatók a Vehir.hu podcast rovatában. Okostelefonról is hallgathatók vagyunk: a Mixcloud alkalmazásában (iOS, Android) érdemes rákeresni a vehirre. Aki RSS-en követne minket, az alábbi címre iratkozhat fel: http://bit.ly/2cp9QHL.

vehir.hu
további cikkek
Véget ért az első évad, de jövőre folytatódik a Veszprém-Balaton Calling podcast Véget ért az első évad, de jövőre folytatódik a Veszprém-Balaton Calling podcast Decemberben a 11. adással lezárult a Veszprém-Balaton Calling podcast első évada. A környék rejtett értékeinek bemutatását megcélzó online műsorsorozat szerkesztői azt ígérik, 2023-ban még több műsorral és sokkal interaktívabb módon folytatják. 2023. január 10. 22:51 Halimbai gyógynövények – dr. Szalai Miklós hagyatéka Veszprém-Balaton Calling Halimbai gyógynövények – dr. Szalai Miklós hagyatéka Halimbáról sok embernek a bauxitbányászat jut eszébe, és nem társítaná a gyógynövényeket a településhez. Ám kevesen ismerik dr. Szalai Miklós esperes plébános hagyatékát, ami máig meghatározza a falu életét. Emléke a hétköznapok része, és az ifjú generációkat is az ő tiszteletében nevelik. 2022. június 29. 4:00 A környék rejtett értékeinek bemutatására vállalkozott Veszprém legújabb podcastje A környék rejtett értékeinek bemutatására vállalkozott Veszprém legújabb podcastje Veszprém-Balaton Calling néven indult el az az új podcast-csatorna, amiben a szerkesztők arra vállalkoztak, hogy a helyi mainstream látnivalók és érdekességek bemutatása helyett az ezek mögött megbúvó, nem az első sorban szereplő értékeket tárják fel és mutatják be a hallgatóságnak. Éppen ezért az új podcast egyszerre célozza meg a turistákat, de a helyben élőknek is szolgál új érdekességekkel a környékükről. 2022. május 25. 16:09 7. ADÁS: A múlt kötelez - Idén 20 éves a Ring-Auto Kft. 7. ADÁS: A múlt kötelez - Idén 20 éves a Ring-Auto Kft. Ennek kapcsán Dékány Dénes ügyvezető igazgató úr osztotta meg velünk gondolatait a cég működéséről, sikereikről, gondjaikról és terveikről… 2017. december 6. 18:38

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.