Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Pénzügyi szolgáltatáSOKK!

2018. január 5. 3:30
Az egyik pénzügyi szolgáltató netbankjával gyűlt meg egy olvasónk baja, aki velünk osztotta meg tapasztalatait.

Nem működik a netbank. Elég gáz. De még ott van a fiók. De ha már ott sem segítenek, az már katasztrófa!

Az utóbbi hetekben vagy nem fértem hozzá a számlámhoz a netbankban, vagy egyéb kisebb-nagyobb problémák voltak. Például a havi számlamozgásomat - amit az éves adózás miatt a könyvelőmnek kellett volna adnom - sem tudtam letölteni. Pedig ez a netbank lényege, hogy otthon, amikor van időm, utalok, megnézem a számlám, letöltöm, amire szükségem van. Írtam a felelősnek, aki kedvesen megígérte, megoldják. Egy idő után már nem válaszolt. Nem is biztatott.

Gondoltam, semmi probléma, bemegyek a fiókba. Ott egy szenvtelen arcú hölgy közölte, nem tud a problémámról. Ha nagyon zavar, akkor hívjam fel az informatikusokat és intézkedjek. Ezzel lezártnak tekintette az ügyet! Na, ez volt a mélyütés. Szóban, írásban jeleztem problémámat, de nem jutottam közelebb a megoldáshoz.

A panaszkodás helyett jó magyar szokás szerint ismerőst kerestem a rendszerben, és találtam. Ő a saját kódján keresztül felment az oldalamra és letöltötte a számomra szükséges utalásokat tartalmazó részt, kinyomtatta. Ennyi!

Azt azonban nem tudom, hogy mások ezt hogyan oldják meg. Azt sem értem, hogy miért használ egy bank hibás netbank oldalt. Azt meg végképpen nem értem, miért alkalmaznak ilyen munkaerőt, aki csak elutasítja az ügyfelet. Mert a lényeg, hogy ügyfél vagyok, aki szolgáltatást kap pénzért. Vagy nem!

vehir.hu
további cikkek
Több európai országból is érdeklődtek a veszprémi zöldmegoldások iránt VKSZ Zrt Több európai országból is érdeklődtek a veszprémi zöldmegoldások iránt A klímaváltozásra, a biodiverzitásra és az esztétikára is figyelni kell, amikor a városi zöldfelületekhez hozzányúlnak a VKSZ Zrt. kertészei, de mindezek mellett a kísérletezésről sem tettek le azon a 200 hektáron, amiért Veszprémben felel a közüzemi szolgáltató. Ezekre a megoldásokra pedig külföldről is kíváncsiak, csütörtökön összesen hat európai országból érkeztek szakemberek, hogy megismerjék a veszprémi megoldásokat. ma 11:49 Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. tegnap 12:20 A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A megemlékezést minden év április 16-án tartják meg, amely az 1944-ben, immár 80 éve történt borzalmak, a holokauszt magyarországi áldozatainkat emléknapja.   2024. április 16. 16:08 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.