Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Vajon tényleg földönkívüli űrhajót videóztak le?

2017. december 19. 14:50
Kikerült a Pentagonról egy 2004-es felvétel, amin furcsa repülő tárgyat követ egy amerikai vadászgép.

Most hoztak nyilvánosságra egy 2004-ben készült felvételt, ami egy amerikai vadászgép pilótafülkéjéből készült San Diego közelében. A BBC által bemutatott videón azonosítatlan repülő tárgyat vagy tárgyakat követ a pilóta. A felvételt a Pentagon titkos ufókutató részlege tárolta. Az Advanced Aerospace Threat Identification nevű programot 2012-ben leállították- írja a BBC-re hivatkozva az Index.

Az üldözés során készült videóból kihallatszik, hogy a pilóta először drónnak látja, majd később mégsem tudja, hogy pontosan minek gondolja a tárgyat, amelyik a széllel szemben forog. Később azt nyilatkozta, hogy "ez nem evilágból való jelenség volt"

A mai napig nem lehet tudni, hogy pontosan mi látható a felvételen. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az ufóhívők azonnal találgatni kezdtek, és biztosra veszik, hogy egy idegen űrhajó látható a felvételen. Mások szerint titkos, akár egy másik nemzet által felküldött, eddig ismeretlen repülő látható a videón. Ezeket a felvetéseket eddig sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudták eddig. Talán pont ettől marad olyan izgalmas.

Én egyébként nem lepődnék meg azon, ha pár nap múlva kiderülne, hogy hoax volt az egész. Vagy egy teljesen hétköznapi jelenség.

Ge. Á.

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.