Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ünnepnap a hétfő a magyar rockereknek

2017. december 11. 15:45
Öt nagyágyú budapesti koncertjét jelentették be 2018-ra.

Áljduk a koncertszervezők nevét a jövő évi sztárparádé miatt!

Szóval röviden a lényeg:

Stone Sour - a Slipknot volt frontemberének bandája június 25-én lép fel a budapesti Barba Negra Trackben.

Queens Of The Stone Age - a múlt héten egy fotóst megrugó Josh Homme és zenekara a Budapest Parkban koncertezik június 21-én. A Queens of The Stone Age a 2014-es Sziget fesztiválos fellépése óta nem járt Magyarországon, így már ideje volt a visszatérésnek. Most ráadásul az augusztus végén megjelent hetedik nagylemezükkel, a Legjobb Rock Album kategóriában Grammy-jelölt Villains-szel.

Queens of the stone ageQueens of the stone age

Billy Idol - Több, mint egy évtized kihagyás után tér vissza a Budapest Parkba július 2-án egy önálló koncertre a ’80-as évek egyik legnagyobb punkrock bálványa.

Lenny Kravitz - Lenny Kravitz bejelentette következő, 2018 nyarán megrendezésre kerülő európai turnéját, amelynek keretében a Budapest Arénában is fellép június 3-án.

Arcade Fire - karrierjük során először Magyarországon június 17-én, szintén a Papp László Budapest Sportcsarnokban lépnek fel.

Jövőre jön még amúgy a Napam Death, a Body Count, Metallica, a Hed PE, a Sepultura, a Fu Manchu, Roger Waters és a Judas Priest. A VOLT Fesztiválon a Limp Bizkit, a Depeche Mode és az Iron Maiden lép fel. Lehet karácsonyra koncertjegyeket ajándékozni/kérni!

Ge. Á.

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.