Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ajándék könyveket hagy el a Libri az országban az olvasóknak

2017. december 5. 13:36
Aki talál egyet, megtarthatja.

December 1-je és 24-e között különleges kampányba kezdett a Libri, amivel a betűk szerelmeseinek szeretnének örömet szerezni. 20 vidéki városban és Budapesten összesen 1000 könyvet rejtenek el, amelyeket a megtalálójuk szabadon hazavihet aztán. Bárhol lapulhat egy olvasnivaló: a vonaton, egy kávézóban, a színházban, a moziban vagy éppen a kedvenc éttermünkben.

A könyveket egyedi, piros borítóval látták el a könnyebb azonosítás érdekében, a borítókra pedig egy-egy hívószót, gondolatot is írtak, amelyek utalásul szolgálnak a könyv tartalmára. Összesen 27, olvasásélményre utaló címet szedtek össze, a kötetekben pedig mindenki talál egy-egy ajánlást a Libri szakértőitől arról, számukra miért volt érdekes a történet. A könyveket nyomon is követhetjük a Libri térképével, ahol mindig közzéteszik, hol rejtettek el egy új darabot, fotókkal pedig meg is mutathatjuk, ha épp mi lennénk az egyik szerencsés megtaláló.

A meglepetés kötetek között egyébként olyan klasszikusok is felfedezhetők, mint a mozikba is eljutott Gyilkosság az Orient Expresszen, F. Scott Fitzgerald új novelláskötete, Kondor Vilmos Budapest Noirja vagy Boldizsár Ildikó Mesék a felnőtté válásról című műve. A kiadó emellett egy plusz ajándékkal is kedveskedik: a megtalálók között három darab 100 ezer forint értékű utalványcsomagot sorsol ki.

Bertalan Melinda

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.