Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
13°C

Veszprém - a legtisztább cipők városa...

2017. november 6. 4:00
... lehetne. Hiszen minden technikai feltétel adott hozzá. Mindegy merre járunk, mibe lépünk és hogyan. Ha gondoskodunk cipőnk megfelelő védelméről, a körülmények nem számítanak a suliban, a kertvárosban vagy éppen tömegközlekedéses taposás közben sem. Egyetlen dolog kell hozzá...

… egy megbízható cipőápoló termékcsalád. Mert bizony nem mindegy, miben járunk. Azt nem kell senkinek bizonygatni, hogy a minőségi cipő mennyire fontos. Illetve azt hiszem, azt is felesleges ecsetelgetni, hogy annak káros környezeti hatásoktól való megmentése milyen jó dolog. Arról viszont már érdemes szót ejteni, hogy mivel ápoljuk kedvenc lábbelinket azért, hogy aztán minél tovább boldogítson bennünket – vizuálisan is...

A megodás két szó: Crep Protect. A kezdetektől fogva. Mint a fogmosás az első fogaknak, éppen olyan fontos a védelemben a Crep Protect Rain and Stain spray első pillanattól a cipőnek. Azaz otthon: dobozból kivesz - lábra fel - tükörben nézeget – imád – pózol – imád – fordul – nagyon imád – másik oldal – hú, még jobb – jajj, de szeret – éppen ezért LEVESZ – CREP PROTECT elő és kötelezően lekezel!

Ami természetesen nem egy bonyolult művelet. Csak be kell fújni a cipőt, várni 10 - 15 percet amíg megszárad és megismételni a dolgot. Ennyi. Aztán jöhet a szenny-ellenség, nekünk csak le kell törölni a kis aljas támadót. Egyébként inkább ezt, mint a könnyeinket egy makacs folt győzelme esetén... Arról már nem is beszélve, hogy a műveletet elég 3-4 hetente megismételni, és a második alkalommal már csak egyszer körbefújni a mi kis szív- és lábbelinket. Miér is ne tennénk meg?

De valljuk be, nem csak egy kedvencünk szokott lenni. Továbbá a családunk többi tagjának is biztosan van legalább egy imádott cipője. Ezek általában már nem dobozból kerülnek elő, hanem sokkal inkább sár- és aszfaltpor alól. Már ha sikerül megfeleően tisztítani őket. Hiszen nem mindegy milyen anyagból készültek, és mennyire bírják a vegyszereket.

A Crep Protect Cure tisztítókészlet telitalálat minden szempontból. A kényes anyagok kedvéért kétféle kefe, egy tisztítófolyadék és egy tisztítókendő segítségével elővarázsolhatjuk cipőnk eredetihez nagyon hasonló állapotát. Persze a kopásokat nem fogja visszatölteni, de a fehér fehér lehet újra. Arról nem is beszélve, hogy a folyadék 98%-ban természetes anyagból készült.

Mi a legjobb hír ezek után? Az, hogy nem kell messzire mennünk ezekért az ápolószerekért. El sem kell hagynunk Veszprémet, sőt, a saját szobánkat sem. A Crep Protect termékeket megrendelhetjük ITT. Vagy ha mégis kimozdulnánk, akkor egy könnyed belvárosi sétával beszerezhetjük a Stégben. Miért ne lehetne Veszprém a legtisztább cipők városa?

Czoma-Szegedi Nóra

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.