Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A veszprémi Continental elismeri a hűséget

2017. október 10. 14:06
Vállalati hűségdíjakat adott át Pápai Tamás ügyvezető igazgató a Continental közelmúltban rendezett családi napján.

A hűségdíj bronz fokozatát Szeiffert Endre és Bachstedter Attila, ezüst fokozatát Heinbach Mariann és Biki Norbert, arany fokozatát pedig Szammer István és Baloghné Sári Erzsébet vehette át.

A kollégák elismerő tapsa közben lépett színpadra a vállalati hűségdíj arany fokozatát átvenni Baloghné Sári Erzsébet, aki 1994 óta dolgozik a Continentalnál. Munkája során a legfontosabbnak értékeli a kollektívát, akikkel együtt dolgozik. A csoportvezető-helyettesként dolgozó díjazott hozzátette: Az ember nem önmagától jó, ahhoz kell egy csapat, össze kell szokni, tolerálni kell a másikat és figyelni kell mindenkire.

Tizenöt éve dolgozik a vállalati hűségdíj arany fokozatával kitüntetett Szammer István a Continentalnál. Mind mondta, sok régi dolgozó van a cégnél, akikkel több mint egy évtizede kollégák, és jó érzés köztük lenni. Operátorként, gépbeállítóként kezdte a pályáját, majd üzemtechnikus is volt, most pedig gyártósor-mérnökként dolgozik. Hozzátette: mind a civil életben mind pedig házon belül szeretné még sokáig büszkén képviselni a Continentalt.

A vállalati hűségdíj ezüst fokozatával jutalmazták Heinbach Mariannt, aki 15 éve van a Continentalnál, és férje is a cégnél dolgozik. Meglepődött, nem gondolta volna, hogy ilyen elismeréssel díjazzák a munkáját. Sokat jelent számára a vállalat és az itteni közösség.
Örülök, hogy elismerik munkámat, megbecsülnek, ezért szeretek a Continentalnál dolgozni – fogalmazott Biki Norbert, aki szintén a vállalati hűségdíj ezüst fokozatát vehette át a családi napon. Húsz éve dolgozik a cégnél, jelenleg technikusként. Kiemelte a Continentalnál tapasztalható kiváló munkakörülményeket.

Megtisztelő számomra az elismerés – fogalmazott a vállalati hűségdíj bronz fokozatával kitüntetett Szeiffert Endre, aki 17 éve dolgozik a vállalatnál. A hűségdíj bronz fokozatát vehette át Bachstedter Attila is, aki 1998 óta dolgozik a Continentalnál, a kezdetektől a karbantartásban. Hangsúlyozta: a gyárban jó a csapat, ami nagyban hozzájárul sikereikhez.

(X)

Forrás: Veszprémi7Nap

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.