Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

Az új Széchenyi Terv keretében gyakornok foglalkoztatása a „RÉDEI és TÁRSA“ Kft-nél

2017. szeptember 27. 9:55
Támogató az Széchényi 2020 GINOP Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” tárgyú felhívására a „RÉDEI és TÁRSA“ Kft-nél GINOP-5.2.4-16-2016 kiírás keretében pályázatot nyújtott be gyakornok foglalkoztatására, foglalkoztatotti létszám bővítésre, amelyet a Támogató elfogadott. A támogatási jogviszony keretében nyújtott támogatás mértéke 3.685.470 Ft, azaz Hárommillió-hatszáznyolcvanötezernégyszázhetven forint de minimális támogatás.

A „RÉDEI és TÁRSA“ Kft a pályázat keretében 1 fő gyakornokot foglalkoztatott, aki nappali rendszerű iskolai oktatásban szerezte első iskolai rendszerű középszintű (középfokú, OKJ-s) szakképesítését. A gyakornok munkatapasztalat szerzését segítette azzal, hogy kijelölt mellé egy vállalati kapcsolattartót, aki utógondozó, segítő, értékelő személyként segíti a gyakornok munkatapasztalat szerzését.

A „RÉDEI és TÁRSA“ Kft fő tevékenysége Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység (kizárólag számviteli tevékenység) . A vállalkozás és bérügyintéző végzettségű gyakornok a képzés során elsajátított ismereteit ezen a területen tudta bővíteni, gyakorlatba ültetni.

A támogatás lehetővé tette a foglalkoztatás bővítést a vállalkozásnak és segítette a gyakornokot első munkatapasztalata megszerzésében.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.