Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megjelent az Ecoport magazin tizedik száma

2017. szeptember 14. 14:49
Pénteken megjelent kiadónk ingyenes gazdasági és életmód magazinjának legfrissebb száma, címlapon a tavaly újjászerveződött Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatójával, dr. Guller Zoltánnal.

A magyar turizmus első emberével többek között a szektorban rejlő erősségekről és a korábbi Magyar Turizmus Zrt. átstrukturálásával létrejött Magyar Turisztikai Ügynökség legfőbb célkitűzéseiről, az átalakulás okairól, a fogyasztói szokások megváltozásáról és marketing stratégiáról beszélgettünk, de a Balaton helyzetére is kitértünk.

Nemcsak a turisztikai ágazatban indultak el újítások, kisebb szinten, de magazinunkban is változások történtek. A nyár folyamán Gazsi Attila VOSZ megyei elnök, Lenchés Tamara turisztikai szakember, Juhász Rita kommunikációs szakember és Hajas Bálint, a MÉZ Rádió stratégiai igazgatójának részvételével tanácsadó testület alakult, akiknek a feladata a lap arculati és tartalmi fejlesztésének segítése.

A testület munkájának eredményei már az új lapszámban is érezhetők. Új rovatot indítottunk Jövőbetekintő névvel, melyben elsősorban a gazdasági szférában sikereket elért fiatalokkal beszélgetünk – elsőként a Pannon Egyetem doktoranduszával, illetve az IBM Magyarország adatelemzőjével.

Üzlet-trend rovatunkban Veszprém és a Balaton EKF jelöltségét taglaljuk – s a jövőben is az aktuális témákat kívánjuk feldolgozni. Ráncfelvarrást végeztünk a Pénz-mozgás rovaton is, mely ezentúl a lehetőségek és a kiadások oldaláról mutat be egy-egy sportot, ezúttal a golfot.

Eco-Top rovatunkban visszatekintünk a nyárra, és sorra vesszük a legjobb borokat, kirándulóhelyeket, éttermeket, okostelefonokat és autókat, de a következő oldalakon a hibrid technológiára is kitekintünk.

Emellett a személyes hangvételű beszélgetések sem maradnak el: Zsiga Henriket írásról és könyvkiadásról faggattuk, a Hősök duót a zenében megjelenő vállalkozói attitűdről, Fenyvesi Ottót költészetről, Klausz Melindát pedig közösségi média-marketingről és zenéről. Szokásunkhoz híven ismét minőségi ételeket ajánl a Gusto, de készültünk kortyolnivalóval is, a 18. életévebe lévő Oliva Étterem & Hotelről pedig egy 12 oldalas mellékletet készítettünk.

Az ingyenes lap nyomtatott változata online is elérhető az ecoportmagazin.hu oldalon, ahol terjedelmesebb interjúkat és cikkeket is közlünk.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Befektetőként tért vissza a Pannon Egyetemre az egykori hallgató Pannon Egyetem Befektetőként tért vissza a Pannon Egyetemre az egykori hallgató Az egyetem a tudást, a cégek pedig a piaci tapasztalatukat és saját tőkéjüket teszik bele abba az az együttműködésbe, ami mindkét félnek előnyös a nap végén. A Pannon Egyetem most egy olyan befektetőcéggel írt alá együttműködési megállapodást, aminek alapítója annak idején Veszprémben végzett, most pedig befektetőként tér vissza az alumni intézménybe. 2024. április 2. 14:52 Város és vállalkozások, együtt, egymásért Város és vállalkozások, együtt, egymásért Három ínséges év után idén már konszolidálódni látszik a hazai gazdaság helyzete, amit a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) is szeretne felpörgetni azzal, hogy több területen és folyamatos jelleggel nyújt segítséget a hazai vállalkozóknak. Csütörtök este a VOSZ Veszprém vármegyei szervezete tartotta meg aktuális taggyűlését és fórumát, ahol az is elhangzott, milyen szimbiózis van az önkormányzat és a helyi vállalkozók között. 2024. március 22. 10:37 A tavalyit meghaladó forgalomra számít a húsfeldolgozók többsége húsvétkor A tavalyit meghaladó forgalomra számít a húsfeldolgozók többsége húsvétkor Az idei húsvéti szezon előtt nem volt jelentős alapanyag-áremelkedés, ezért a húsfeldolgozók legalább a tavalyihoz hasonló forgalomra számítanak, többségük 5-15 százalékos növekedést is vár az idei ünnepi időszakban, a kisebb üzemeknél a húsvéti forgalom elérheti az éves mennyiség 30 százalékát is - írta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Húsiparosok Szövetsége szerdai közös közleményében, amelyben azt ajánlották a fogyasztóknak, hogy keressék a hazai termékeket, hiszen a magyar eredet a minőség garanciája. 2024. március 20. 12:07 A magyar munkavállalók csaknem fele váltana munkahelyet A magyar munkavállalók csaknem fele váltana munkahelyet A magyarországi munkaerőpiacon szinte minden második alkalmazott váltana munkahelyet, amelynek kiválasztásánál a fizetés mértéke és a munkahely elhelyezkedése számít elsősorban - közölte a Profession.hu negyedéves reprezentatív kutatása alapján kedden. 2024. március 19. 13:22

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.