Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Burgen Scholar díjat kapott Tóth Brigitta

2017. szeptember 12. 13:16
Tóth Brigitta, a Georgikon Kar adjunktusa Burgen Scholar kiválósági díjat kapott az Európai Tudományos Akadémiától (Academia Europaea).

Az alapító elnökről, Arnold Burgenről elnevezett díjat az Academia Europaea közgyűlését befogadó tudományos akadémia által jelölt, tudományos fokozatot szerzett, jelentős önálló eredményekkel és kimagasló színvonalú kutatási programmal rendelkező fiatal kutatók kaphatják. Az elismerést ebben az évben kilenc Magyarországon kutató fiatal vehette át 2017. szeptember 4-én az MTA Székházában.


vehir.hu
további cikkek
MINDEN NAP TARTOGATHAT EGY HEURÉKA PILLANATOT Ecoport magazin MINDEN NAP TARTOGATHAT EGY HEURÉKA PILLANATOT Az agykéreg működésének nemzetközi hírű tudósa, a Brain Prize díjazottja, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke. Hosszan tartana felsorolni dr. Freund Tamás érdemeit, de anélkül is kijelenthetjük: az egyik legmeghatározóbb hazai tudós. Talán azért is, mert a mai napig nem csillapodott a tudomány iránti szeretete, és ezt másoknak is igyekszik átadni, de ugyanennyire fontosnak tartja felhívni a figyelmet a művészet, a léleknemesítő tevékenységek fontosságára is. Zenéről, a felfedezés öröméről, a tudomány becsületéről és hitről beszélgettünk vele. 2020. december 26. 11:51 Víztisztításon dolgoztak Víztisztításon dolgoztak A Pannon Egyetem (Veszprém) és az újdelhi TERI (The Energy and Resources Institute, India) 2016. július 1. és 2019. június 30. között, Magyar-Indiai Ipari Kutatás-fejlesztési Együttműködési Pályázat keretében sikeresen valósította meg a „Felszíni vizekben és ipari szennyvizekben található alacsony koncentrációjú antibiotikum és fenol származék szennyeződések enzimatikus bontása módosított membrán bioreaktorral” című, TÉT_15_IN-1-2016-0094 azonosítószámú projektet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal finanszírozásában, 28 745 933 Ft támogatási összegből. 2019. július 24. 15:39 „Nanométeres skálájú megfigyelésekből globális következtetések” „Nanométeres skálájú megfigyelésekből globális következtetések” A Pannon Egyetem a GINOP-2.3.3-15-2016-00009 azonosító számú pályázat keretében egy elektronmikroszkópos laboratórium létrehozására nyert támogatást. Pósfai Mihályt, a Széchenyi-díjas professzort, a Pannon Egyetem oktatóját kérdeztük az új laboratóriumról, az új műszerekről, hasznukról… 2019. május 31. 9:30 Győri István Eötvös József-koszorú kitüntetést kapott Győri István Eötvös József-koszorú kitüntetést kapott 2018. november 5-én a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat megnyitó ünnepségén az MTA Székházában Győri István professor emeritus Eötvös József-koszorú elismerésben részesült. 2018. november 20. 14:43

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.