Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 19. József
Veszprém
-0°C
2024. március 19. József
Veszprém
-0°C

Új vonatok indulnak a Bakonyvasúton

2017. augusztus 18. 16:54 // Forrás: mti
Új vonatok indulnak 2017. szeptember 2-tól a Győr-Veszprém vasútvonalon - közölte Bödecs Barnabás, a Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség elnöke pénteken.

A tájékoztatás szerint újra lesznek Győrből olyan hétvégi vonatok, amelyek kimondottan a kiránduló családok, turisták igényeinek megfelelő időpontokban közlekednek majd. Az új vonatok elsősorban Győrből és környékéről, valamint Zircről viszik majd a turistákat a Magas-Bakony legkedveltebb turisztikai célpontjaira, a Cuha-völgybe, a Cuha-szurdokba, Fenyőfőre, a Cseszneki várhoz, a Kőris hegyre - tájékoztatott a Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség elnöke.

Bödecs BarnabásBödecs Barnabás

Közösségi profilján a Bakonyvasút részeltesebben is tájékoztatott a menetrend-változásokról.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
Több mint duplájára emelkedett a tanuló bérletesek száma a V-Busznál Több mint duplájára emelkedett a tanuló bérletesek száma a V-Busznál Hatalmas sikert aratott a 350 forintos tanuló bérlet Veszprémben, már az első hónapban több ezer új fiatalt sikerült megnyerni a közösségi közlekedésnek. 2024. március 7. 13:17 A GTA-ban érezte magát a sofőr közélet A GTA-ban érezte magát a sofőr A valószínűleg ittas állapotú férfi a lépcsőn át szeretett volna távozni autójával, ám az érdekes manőver nem sikerült. 2024. március 2. 9:13 Gyorsan és biztonságosan lehet suhanni Nemesvámos és Veszprémfajsz között közlekedés Gyorsan és biztonságosan lehet suhanni Nemesvámos és Veszprémfajsz között Befejeződött a Nemesvámost és Veszprémfajszot összekötő 1,35 km-es útszakasz teljes felújítása, így az utazási élmény mellett a biztonság szempontjából is sokat javult a helyzet. Sőt, Nemesvámoson már egy fix traffipax is figyeli az autósokat. 2024. március 1. 9:24 Kedvezményes áron utazhatnak a kutyák is az új tarifarendszerben Kedvezményes áron utazhatnak a kutyák is az új tarifarendszerben Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos bejelentette, hogy a kutya-országbérlet havonta 1890 forintba fog kerülni, és az érvényességi ideje alatt az egész országban lehet majd vele a kutyákat szállítani. 2024. február 29. 14:05

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.