Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Új veszprémi e-kiadó: a Fénykönyvtár

2017. augusztus 15. 4:28 // Forrás: fotók: fenykonyvtar.hu
Az idei nyár egy különleges újdonságot hozott el a könyvpiacra. Létrejött egy új kiadó, melynek célja eddig ismeretlen, ám tiszta és hiteles írókból, zenészekből, képzőművészekből, spirituális tanítókból álló csapat kialakítása, és fényt hozó, tudatosságot emelő könyvek, zenei, képzőművészeti alkotások eljuttatása az emberekhez.

A Fénykönyvtár megálmodója Németh Szilvia veszprémi írónő, aki elmondta, hogy a kiadó mintegy véletlenül, szerencsés események és döntések láncolataként született meg. Céljuk az, hogy eddig egyedülálló módon jutassák el üzeneteiket az olvasókhoz. A működésben kiemelten fontos a szerzők egyénisége és az egyéni felelősségvállalás csakúgy, mint a csapatszellem, és egymás erősítése.

A kiadó egyik jelmondata: „Tudatosság könnyedén!”. Szerzőik olyan emberek, akik az élet számos próbáját kiállták már, és minden nehézségből megerősödve, letisztulva álltak fel, hogy élettapasztalataikat átadhassák másoknak is, segítve őket a saját életútjukon.

A Fénykönyvtár Kiadó webáruházában jelenleg képeket és e-könyveket (regényt, novellát, verseket, életmódot és gondolkodást formáló könyveket) lehet találni, a legkisebbeket pedig mesekönyvek várják. Hamarosan zenei kiadványokkal és hangoskönyvekkel is bővül a kínálat.

A kiadónál várják olyan szerzők jelentkezését, akik szívesen dolgoznának együtt egy dinamikusan fejlődő csapatban. A részletes felhívás az alábbi linken olvasható.

A webáruházból már megrendelhetők Mészáros Balázs természetgyógyász és Németh Szilvia könyvei, többek között az Aranytükör című regény, ami a párkapcsolatok tudatos megéléséről szól, az Élet Könyve, mely gyakorlati útmutató a boldogabb, kiegyensúlyozottabb élet megteremtéséhez, illetve a Végzet című novelláskötet is. Az oldalon bele lehet olvasni az egyes művekbe, néhány alkotásról pedig olvasói vélemények is nyújtanak információt. Emellett számos könyv előzetes beharangozója is megtalálható.

Tokos Bianka
további cikkek
Víztükör és teagőz Víztükör és teagőz Nagyvári Csaba festményeiből nyílt kiállítás az Íródeákban pénteken. 2024. április 23. 14:01 Indul a jegyértékesítés a Gyárkert idei koncertjeire! Indul a jegyértékesítés a Gyárkert idei koncertjeire! Nyáron újra koncertek, a magyar zenei élet kiemelkedő előadói várják a közönséget a veszprémi Gyárkert Kultúrparkban - közölték a szervezők kedden.  2024. április 23. 11:53 Olaszországig vitték Veszprém kulturális főváros jó hírét a helyi balett növendékek, akik már a profikkal is felveszik a versenyt Olaszországig vitték Veszprém kulturális főváros jó hírét a helyi balett növendékek, akik már a profikkal is felveszik a versenyt Martha Graham amerikai táncosnő szerint a legnagyobb táncosokat nem a tudásuk, hanem a szenvedélyük teszik naggyá – az élet pedig újra és újra bizonyítja, ez mennyire igaz. Március 22–24. között az olaszországi Lecce városában mutathatták meg tehetségüket és képviselhették Veszprémet a Victoria Art & Sport Egyesület, illetve a Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskola balerinái: a X. IBCDC Domenico Modugno Nemzetközi Balett- és Kortárstánc versenyen nem várt kihívásokkal szembesültek, ráadásul először versenyeztek profi kategóriában, elhivatottságuk mégis a dobogóra repítette őket, bizonyítva, Veszprém méltán lett kulturális főváros.  2024. április 23. 17:42 Kutyacsaholás a színházban állatvédelem Kutyacsaholás a színházban Van kutyabarát kávézó, étterem, könyvtár, hivatal, de egy színházban eddig meglepő lett volna négylábúakkal találkozni. A Veszprémi Petőfi Színház viszont most ebben is formabontó volt, ugyanis a VII. Lélektől Lélekig Fesztiváljának szombati napján az állatvédelemnek és a felelős állattartásnak is szentelt egy beszélgetést, így pedig a teátrum előcsarnokában az érdeklő közönség soraiban feltűnt több kutya is. 2024. április 21. 14:14

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.