Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A meleg miatt nem kell pénteken dolgozni?

2017. augusztus 2. 15:35 // Forrás: Privátbankár
Micsoda? Tényleg? Na ide kattintson.

Haha, nem is igaz. Persze, hogy kell dolgozni. Miért ne kéne?

Hiába figyelmeztet szinte hetente az igazi média, sajnos még mindig ezreket tudnak átverni a kamuoldalak, amelyek csak a Google-hirdetési bevételekre utaznak. Most épp azzal gyűjtik a kattintást, hogy munkaszüneti napot lengetnek be a hőség miatt péntekre- írja a Privátbankár.

DOLGOZÓK FIGYELEM! AUGUSZTUS 4-ÉN OLYAN HŐSÉG LESZ, HOGY MUNKASZÜNETET RENDELHETNEK EL, LEHETETLEN LESZ DOLGOZNI! ILYEN MÉG NEM VOLT MAGYARORSZÁGON!! - üvölti bele a magyar internetbe az egyik álhírportál - illetve nem is csak az egyik, hanem vagy egy tucat. A cél egyértelmű: minél többen kattintsanak a már messziről bűzlő cikkre.

És sajnos sokan meg is teszik, hiszen ezrek osztogatják a mindenegyben blog írását Facebookon azzal a felkiáltással, hogy augusztus 4-én nem kell menni dolgozni. A legtöbben el sem olvassák, hogy pontosan mi van odaírva. Egy aprócska "hetnek"-re kell csupán odafigyelni, mert a melegre való tekintettel valóban elrendelhetik a munkaszüneti napot a munkáltatók, de erről valószínűleg mindenkinek időben szólnának a felettesei.

Az ügy tehát lezárva:

auguszus 4. munkanap!

Nehogy otthon maradjon arra hivatkozva, hogy a Facebookon azt olvasta! Kivéve akkor, ha szabadságon lesz persze, vagy szabadnapot vett ki.

Címlapfotó: MTI

Ge. Á.

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.