Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C

Több mint 40 millió forintnyi marihuánát foglaltak le a rendőrök Veszprémben

2017. június 13. 13:40 // Forrás: mti
Keddi közleménye szerint a Veszprémi Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének meglapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást A. Iván és T. Nikola szerb állampolgár, illetve Cs. Zoltán és F. Bence veszprémi lakos ellen.

A 25 és 20 éves veszprémi férfit a rendőrök közúti ellenőrzés során igazoltatták a városban, és a gépkocsiban, illetve F. Bence ruhájában 410 gramm marihuánát találtak. A nyomozás során megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a lefoglalt kábítószert a két férfi egy szerb állampolgártól vásárolta.

A rendőrök egy összehangolt akcióban magyarországi tartózkodási helyén fogták el a 34 éves szerb A. Ivánt, akitől a lakásán, valamint a 29 éves T. Nikola által használt személygépkocsiban összesen 20 kilogramm marihuánát, 0,6 kilogramm kábítószernek látszó fehér port és több mint egymillió forintot foglaltak le.

A nyomozók előterjesztést tettek Cs. Zoltán és a két szerb állampolgár előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság elrendelt. F. Bence szabadlábon védekezik - írták.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.