Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C

Gulyás visszatért első sikereinek helyszínére

2017. május 30. 12:20
Kedd reggel kezdetét vette az immáron 39 éves múltra visszatekintő Báthory kézilabdakupa, melynek az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is a Március 15. utcai sportcsarnok ad otthont.

Az általános iskolás fiúk számára kiírt Báthory-kupára az idei esztendőben négy csapat adta le nevezését. A házigazda Báthory iskola mellett, Nemesvámosról, Tapolcáról és a vajdasági Bezdan városából érkeztek együttesek. A tornát egész pályán, körmérkőzéses rendszerben vívják a csapatok.

Az esemény kedd délelőtti megnyitóján Némedi Lajos köszöntötte a sportolókat. – Elnézve a felsorakozó négy csapatot, a közelgő kölni négyes döntő jutott eszembe. Kívánom nektek, hogy legyen közöttetek olyan sikeres sportember, akinek lépéseit pár év múlva majd a legmagasabb szinten kísérhetjük figyelemmel – fogalmazott Veszprém város alpolgármestere, aki sportszerű küzdelmet kért a fiataloktól.

A torna nyitómérkőzésének kezdődobását Gulyás Péter, a Telekom Veszprém kézilabdázója végezte el. A szezon végén visszavonuló legendás veszprémi szélső egykoron maga is megfordult a Báthory-kupán.

– Talán ’93-ban szerepelhettem itt először. Akkoriban igen komoly sportértéke volt ennek a viadalnak, sokat tanultunk a kézilabdázásról amellett, hogy beleszerettünk a sportágba – tette hozzá Gulyás, aki együttesével a Bajnokok Ligája hétvégi kölni négyes döntőjére készül.

Zatkalik Dániel
Domján Attila
további cikkek
Megannyi állati és húsvéti élménnyel várja látogatóit a Veszprémi Állatkert az ünnepi hosszú hétvége minden napján. Veszprémi Állatkert Megannyi állati és húsvéti élménnyel várja látogatóit a Veszprémi Állatkert az ünnepi hosszú hétvége minden napján. A húsvéti hangulat garantált a Gulya-dombi bejáratnál strucctojásokkal díszített rendhagyó tojásfával. ma 2:55 A veszprémi épületeknek is vannak meséi, amit most egy könyvben foglaltak össze A veszprémi épületeknek is vannak meséi, amit most egy könyvben foglaltak össze Valójában csak tégla és habarcs egyvelege mindaz, amit ma úgy ismerünk, hogy Veszprém város. Akkor mégis miért állja meg a helyét az a kijelentés, hogy Veszprémben az épületeknek lelke van? Az Európa Kulturális Főváros programnak köszönhetően a most napvilágot látott vaskos könyv erre ad választ. Összesen 380 oldalon keresztül mutatják be a város épített örökségét úgy, hogy a száraz évszámok helyett a házak saját történetét írják le, amik eddig aligha forogtak közszájon. ma 2:41 Momir Ilics: fantasztikusan játszottunk Telekom Veszprém Momir Ilics: fantasztikusan játszottunk Momir Ilics vezetőedző szerint fantasztikusan játszott a Veszprém csütörtökön, amikor 37-30-ra nyert a Szeged otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, a negyeddöntőbe jutásért zajló párharc első mérkőzésén. tegnap 22:03 Csak a különbség volt kérdéses Erről jut eszembe… Csak a különbség volt kérdéses A mondás szerint kétszer nem lehet belelépni ugyanabba a folyóba. A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a Szeged-Veszprém magyar derbin bebizonyosodott, hogy bizony lehet. ma 6:05

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.