Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
5°C

Ittasan vezette a lopott robogót

2017. május 17. 10:26 // Forrás: Veszprémi Rendőrkapitányság
A közterületi szolgálatot teljesítő rendőrök Veszprém egyik lakótelepén vasárnap, nem sokkal éjfél előtt felfigyeltek egy bizonytalan iránytartással, világítás és bukósisak használata nélkül, segédmotor-kerékpárral a járdán közlekedő személyre.

Az észlelt szabálytalanságokra figyelemmel megkísérelték intézkedés alá vonni a járművezetőt, aki a megállásra irányuló jelzést és felszólítást követően gyorsított, majd folytatta útját a járdán. A járőrök utolérték a robogóst, aki a még mozgásban lévő járműről leugrott és futva menekült tovább. Nem sokkal később a férfit elfogták és előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol –őrizetbe vétele mellett- gyanúsítottként hallgatták ki.
A rendőrök megállapították, hogy a robogó nem K. Róbert tulajdona, azt nem sokkal korábban lopta el a lakótelepről. A veszprémi férfival szemben az alkoholos befolyásoltság gyanúja is felmerült, ezért a kapitányságra történt előállítását követően, átkísérték mintavételre a veszprémi kórházba.

Az ügyben a Veszprémi Rendőrkapitányság lopás vétség és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. Az eljárás további szakaszában K.Róbert szabadlábon védekezhet.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.