Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Új szervizpontot nyitott a hazai autóklub

2017. május 13. 4:30
Az eddigi telephelye mellett, az Aradi vértanúk utcában nyitott új szervizpontot a Magyar Autóklub, mely az országban a második legjobban felszerelt műhelye.

A Magyar Autóklub az elmúlt 12 évben 10 jelentős beruházást végzett Magyarországon. A most átadott veszprémi műhely műszaki szempontból az ország második legjobban felszerelt szervizpontja. Itthon 44 ilyen műhely létezik, Veszprémben 7 állomáson összesen 23 féle szolgáltatást biztosítanak nem csak klubtagok számára. Rendszereikben 40 ezer járműegyed adatai érhetőek el. A teljesítményt tekintve a veszprémi autóklub dolgozói ezüstérmesnek számítanak az országban- mondta el az adatokat az ünnepélyes átadón Kovács Zoltán, a Magyar Autóklub főtitkára.

Hatala József elnök a veszprémi szervizpont megnyitása felé örömét kifejezve úgy fogalmazott, hogy a klub a tevékenységével a mindenkori kormányzattal karöltve az autós társadalom és a közlekedők érdekeit szeretné összehangolni, miközben elősegítik a magyar motorizáció fejlődését és az autós társadalom érdekképviseletét. Elmondta, a Magyar Autóklub „Európa-szerte az elismert partnere az autóklubok családjának.”

Balról: Némedi Lajos, Kovács Zoltán és Hatala József az ünnepélyes szalagátvágáskorBalról: Némedi Lajos, Kovács Zoltán és Hatala József az ünnepélyes szalagátvágáskor

Némedi Lajos alpolgármester szerint az új veszprémi műhely maradéktalanul teljesítheti a felé támasztott követelményeket, és segíthet abban, hogy a helyi autós társadalmat kiszolgálja. Sok sikert kívánva megjegyezte: a tapasztalatok azt mutatják, hogy a veszprémiek elégedettek a klub eddigi szolgáltatásaival.

Ge. Á.

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.