Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Fidesz: fontos a veszprémiek véleménye

2017. április 28. 10:47
Fontos, hogy a Brüsszellel vívott harcokhoz a magyar emberek támogatását kérjük, mert az a nemzeti függetlenségünkről és a szuverenitásunkról szól– mondta Ovádi Péter péntek reggel Veszprémben. Országosan eddig félmillióan töltötték a Nemzeti Konzultációt.

Az Állítsuk meg Brüsszelt! című konzultáción a kormány hat kérdést tesz fel. A kérdések a rezsicsökkentés és a munkahelyteremtési támogatás megtartására, a migránsok beengedésére, az adócsökkentésről való szabad rendelkezésre, valamint a nemzetközi szervezetek és fizetett aktivista csoportok átláthatóságára vonatkoznak.

„Orbán Viktor legutóbbi brüsszeli látogatásán láthattuk, hogy óriás csaták folynak Magyarország és Brüsszel között”- mondta Ovádi Péter, aki szerint világos, hogy az Európai Unió egyre több mindenben szeretne a fejünk felett dönteni.

„A bürokraták ránk akarják kényszeríteni, hogy töröljük el a rezsicsökkentést, engedjük be a migránsokat, és elvennék tőlünk azt a lehetőséget is, hogy szabadon dönthessünk az adócsökkentésről. A magyar kormánynak stabil véleménye van kérdéskörökben, de az emberek véleménye nekünk nagyon fontos, ezért kérjük a támogatásukat”- fejtette ki Ovádi Péter, a Fidesz Veszprém megye 1-es számú választókerületének elnöke.

Ovádi Péter-archív fotóOvádi Péter-archív fotó

A fideszes politikus elmondta: azt szeretnék kérni, hogy akinek fontos a nemzeti függetlenség, és meg akarja védeni a rezsicsökkentést, és meg akarja állítani Brüsszel elhibázott bevándorlás-politikáját, az töltse ki a kérdőívet.

Porga Gyula szerint a kérdések olyan ügyeket érintenek, melyek a nem csak a mindennapjainkat, hanem a következő generációk életét is befolyásolják. Mivel a polgármester szerint van lehetőségünk ilyen fontos ügyekben véleményt mondani, arra buzdít minden veszprémit, hogy töltse ki a konzultációt. Tapasztalata szerint a helyi emberek mindig is komoly felelősséget éreztek a jelen és a jövő Veszpréméért is.

A Fidesz szerint Veszprém egész területére megérkeztek az „Állítsuk meg Brüsszelt!” konzultációs papírok, a választókerületben pedig legkésőbb május 6-ig mindenki kiveheti azt a postaládájából. Országosan eddig 470 ezren küldték vissza válaszaikat, az interneten pedig 52 ezren töltötték ki a kormány Brüsszellel kapcsolatos kérdőívét.

Ge. Á.
Domján Attila
további cikkek
Talpra Magyar Péter, hív a haza! Talpra Magyar Péter, hív a haza! Mivel a rendszer megdőlt péntek délután három órakor az Andrássy úton, ahol egy nagyobb pedagógustüntetésnyi ember gyűlt össze – majd sétált tovább egy része Karácsony "Gelgőre" - a belbudai Petőfi-imitátor zászlóbontásán, ezért ez már nem is publicisztika, csupán egy lábjegyzet Magyar Péter bestseller életművén.   2024. március 18. 14:59 Ingyenes lesz a jogosítvány megszerzése a középiskolásoknak Ingyenes lesz a jogosítvány megszerzése a középiskolásoknak A magyar kormány legújabb fiatalokat támogató intézkedése szeptember 1-től lépérvénybe. 2024. március 14. 12:35 Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének a budapesti Fidesz Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének a budapesti Fidesz Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP szövetség főpolgármester-jelöltjének a Fidesz budapesti választmánya egyhangú döntéssel - közölte a budapesti Fidesz a közösségi oldalán. 2024. március 14. 18:47 Orbán Viktor: adottak a stabil gazdaságpolitika feltételei Orbán Viktor: adottak a stabil gazdaságpolitika feltételei A miniszterelnök optimista a következő két év gazdaságpolitikáját illetően; Orbán Viktor hétfőn Budapesten, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett gazdasági évnyitó rendezvényen azt mondta: adottak a stabil gazdaságpolitika feltételei. 2024. március 4. 15:22

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.