Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C

Április 19. van, és tél

2017. április 19. 9:17 // Forrás: VMeteo.hu

Szerdára a tervezett forgatókönyv szerint fokozatosan egy ciklon mélyült ki felettünk, amely meghatározza a következő 48 óra időjárását. Túlnyomóan borult égre számíthatunk, a délelőtti órákban kelet felől elér minket a ciklon csapadékzónája, elered az eső, az esti óráktól, valamint éjszaka havas esőre is számíthatunk, a Bakonyban pedig havazhat is. Az erős északnyugati szelet viharos lökések kísérhetik. A hőmérséklet alig változik a reggeli 3°C-hoz képest - írja a VMeteo.hu.

Csütörtökön csak lassan távolodik tőlünk a télies időt okozó ciklon, eleinte még havas eső, gyenge eső határozza meg az időjárásunkat, majd fokozatosan megszűnik a csapadék, de többnyire borult marad az ég. Az erős, viharos szél csak az esti órákra mérséklődik. A hőmérséklet reggel 1°C, délután 5°C közelében várható, de a magasabb értéket csak akkor mérhetjük, ha megszűnik a csapadék.

Pénteken napsütés és 10°C ígérkezik, szombaton változóan felhős égre tekinthetünk fel, vasárnap újabb hidegfront érkezik. Jelentős javulás a jövő hét második felében számíthatunk.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.