Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Tisztújítás a Veszprém megyei LMP-ben

2017. április 6. 9:36 // Forrás: LMP
Tisztújító közgyűlést tartott a Lehet Más a Politika Veszprém megyei szervezete.

A megválasztott vezetőtestület mandátuma 18 hónapra szól. A területi szervezet elnöke a balatonfüredi Ihász Attila lett. A három főből álló elnökség másik két tagja Gerstmár Ferenc, a párt veszprémi önkormányzati képviselője és Somfai Attila eddigi megyei elnök - tájékoztatott a párt közleményében.

Ebben azt is írták, hogy "a következő hónapok elsősorban a választási felkészülést szolgálják majd. Magyarország kormányzó elitje egyetlen dologhoz ért: bármikor képesek saját érdekeiket a közérdek elé helyezni. Ez egyre súlyosabb terhet jelent. Minden egyes forint, ami az ő vagyonukat gyarapítja, szegényebbé teszi a magyar embereket. Sokan feladták, hogy politikával foglalkozzanak. Az LMP Veszprém megyében is vissza akarja adni a hitet, hogy érdemes és szükséges a közélettel foglalkozni. Magyarországnak meg kell újulnia, és velünk erre van remény. Hiszünk abban, hogy a politika a részvételről szól. Ki kell állni az érdekeinkért, hogy jó bérek legyenek. Részt kell vennünk a politikában, hogy működjön az egészségügy és az oktatás. Fel kell lépnünk természeti kincseink megóvásáért, a korrupció visszaszorításáért."

vehir.hu
további cikkek
Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. tegnap 12:20 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra választás 2024 Nehezen, de sikerült megegyezni: összeállt az Adamecz-Gerstmár páros a választásra Hétfő délelőtt hivatalosan véget ért az a több hónapig tartó politikai egyezkedés, aminek a végén Gerstmár Ferenc LMP-s baloldali önkormányzati képviselő az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért civil összefogáshoz csatlakozott. Ezzel együtt nyilvános lett az a tizenkét fős lista is, amivel elindulnak a júniusi önkormányzati választáson. 2024. április 15. 19:20 Megvolt a helyezkedés a sakktáblán, nyilvánosak az ellenzék képviselő-jelöltjei Veszprémben választás 2024 Megvolt a helyezkedés a sakktáblán, nyilvánosak az ellenzék képviselő-jelöltjei Veszprémben Felléptek a politikai színtérre a veszprémi ellenzék képviselőjelöltjei is, miután szerda délután hivatalosan is bejelentették, hogy a város tizenkét egyéni választókerületében kik indulnak. A sakktáblán a helyezkedés lezajlott, a jelöltek közt több régi és néhány új név is szerepel, egy közülük pedig az országos politikából nyergelne át a veszprémi városháza padsorába. 2024. április 11. 9:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.