Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C

Egy kis bohémság sosem árt

2017. április 3. 14:27
Az esküvő életünk egyik legszebb és legörömtelibb napja, amikor a vidámságé lehet a főszerep – és ez a vidámság nyugodtan visszaköszönhet a ruhánkon is.

Persze megszervezni a nagy nap részleteit sosem történik csettintésre, és egy-két alkalommal biztosan el fog kapni minket a gyomorgörcs, hogy biztosan minden jól alakul-e, de ha már elértünk az oltárig, ne idegeskedjünk, csak adjuk át magunkat a pillanatnak.

Egyre többen vannak, akik így is gondolják: miért ne lehetne az esküvő egy bohém buli?

A La Tulipe Blanche szalon kifejezetten rájuk gondolva készítette el La Tulipe Amanda fantázianévre hallgató ruhájukat. Bár a hosszú, uszályos csodák még mindig a legnagyobb favoritok, sok menyasszony inkább egy rövid vagy középhosszú darabról álmodozik, amiben akár hajnalig kényelmesen rophatja.

A szalon saját kollekciójának darabja kitűnően alkalmas erre: a varrónők a ruha szoknyarészét elöl térdvonalban „elvágták”, míg hátul hosszabbra, földig érőre hagyták. Ez a kedves kontraszt köszön vissza az egész ruhán: felül egy kicsit visszafogottabb, a szív alakú dekoltázst finom csipke szövi be, a ruha alja pedig játékosabb, ahogy az organza rétegek egymást fedik. Ekrü színével, furfangos megoldásaival igazán különlegessé varázsolja a menyasszony megjelenését, anélkül, hogy túlságosan hivalkodó lenne. Bátrabbak viseljék nyugodtan kalappal a tökéletes bohém összhatás kedvéért.

La Tulipe Blanche Esküvői és Alkalmi Ruha Szalon
Veszprém, Kossuth utca 21.

Bertalan Melinda
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.