Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hasznos tippek használtautó vásárlásához

2017. március 31. 8:19
Körülnéztünk Veszprém legnagyobb használtautó kereskedésében.

Veszprém legnagyobb használtautó kereskedése több éves szakmai tapasztalattal és hozzáértéssel várja ügyfeleit a Csatári benzinkútnál. Az SBA Car telephelyén rendkívül széles használt-, valamint bérautó kínálattal és ügyfélközpontú szemlélettel találkozunk, így szinte végtelen a gépjármű ügyintézéssel kapcsolatos szolgáltatások száma.

Mivel manapság egyáltalán nincs könnyű dolga annak, aki magánszemélyként szeretne gépkocsit eladni, a kereskedésben úgy alakították ki a szolgáltatási kört, hogy az minél jobban megkönnyítse a hozzájuk forduló ügyfelek dolgát. Ez egyebek mellett azt jelenti, hogy legyen szó személyautóról, kisbuszról, kishaszonjárműről vagy terepjáróról, az autófelvásárlási szolgáltatásuk révén egy egyéni megállapodást követően akár azonnal készpénzhez juthat az, aki szeretné eladni a járművét. A kereskedés vezetője, Sándor Balázs érdeklődésünkre elmondta: akinek nem sürgős az eladás, annak azt szokták javasolni, hogy bizományos értékesítési szolgáltatásukat válassza, hiszen ezzel van idő kivárni a megfelelő vevőt, az ügyfél pedig akár magasabb árat is kaphat az autójáért.

Magyarországon hiánycikk a jó állapotú, fiatal, középkategóriás autó, ezért érdemes a külföldi piacon is körülnézni. Köztudott, hogy Németországban például ennyi idősen már lecserélik az emberek az autójukat. A német kereskedések megbízhatósága és a kinti autóhasználati kultúra, a vezetett szervizkönyv, a használtgépjármű tanúsításról szóló számla, a műszaki frissessége, a téli-nyári gumik megléte és jó állapota egyaránt garanciája annak, hogy jó üzlet legyen erről a piacról vásárolni. A vevő által kiszemelt járművet alaposan átvizsgálják a helyszínen, de arra is van lehetőség, hogy ő maga személyesen győződjön meg az autó állapotáról. Ez a piac azt is lehetővé teszi, hogy a megrendelő elképzeléseinek megfelelően az SBA szakemberei felkutassák és Magyarországra hozzák álmai autóját. A szükséges dokumentációk kapcsán természetesen teljes körű ügyintézést is biztosítanak a kereskedésben.

Mivel a környéken kevés helyen kínálnak bérautókat, jó hír, hogy az SBA Car-nál ezt a szolgáltatást is igénybe vehetjük. Flottájuk rendszeresen szervizelt, casco biztosítással rendelkező autókból áll, melyek egy napra vagy hosszabb távra is bérelhetők, már napi 6.000,- Ft-tól egészen a prémium kategóriás modellekig, emellett minibusz, kisteherautó és autószállító trailer is szerepel a kínálatban.

Veszprém legnagyobb használtautó telepe és tapasztalt, szakmailag felkészült csapata májustól prémium autómosási és -kozmetikai szolgáltatásokkal is várja ügyfeleit.

Szauder Rita / Fotók: Baumann Béla

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.