Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Felszámolták a szeméthegyet Csererdőn

2017. március 27. 15:29 // Forrás: VKSZ Zrt.
A Városháza, a VHK Nonprofit Kft. és a VKSZ Zrt.képviselői helyi lakosokkal együttműködve tisztították meg a csererdei bekötő utat az ott szétszórt hulladéktól.

A VKSZ Zrt. weboldalán számolt be az áldatlan állapotról, amit sikerült felszámolni - hogy meddig marad így, az persze kérdés. Mint írják, az érintett területen gyakran kamionsofőrök táboroznak tonnányi járműveikkel a szomszédos kulturált befogadó-állomás helyett. A lakókat elképesztő állapotok fogadják: ruhadarabok, borotva, evés-ivás nyomai, és a nomád életmód egyéb termékei.

Az itt lakók segítségért fordultak a városi önkormányzathoz és a VHK Nonprofit Kft-hez. A múlt héten a helyszíni bejárás helyett a Városháza, a hulladékszállítást végző cég, a VKSZ Zrt. jelen lévő képviselői és önkéntes helyi lakosok kesztyűt húztak, zsákot és hulladékgyűjtő csipeszt fogtak, hogy amint lehet, közös összefogással megszüntessék ezt a helyzetet. A maroknyi csapat 24 zsák hulladékot gyűjtött össze, platóra tették és szolgáltató elszállította. Most rendezett a Csererdő bejárata.

A közös hulladékgyűjtés csak az első lépés volt a lehetetlen állapot felszámolására. A polgármesteri hivatal városüzemeltetési irodavezetője - aki maga is önkéntesként vett részt a hulladékgyűjtésben - ígéretet tett arra, hogy a közeljövőben intézkedéseket foganatosítanak az illegális kamionos pihenő felszámolására.

vehir.hu
további cikkek
A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is IKSZ A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is Teremtésvédelem. A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) így nevezi azt, amit a köznyelvben általában csak környezetvédelemnek, ugyanakkor hasonló módon közelítik meg a politikai pártnál is ezt a témát. Ennek a része volt a szerdán tartott országos szemétszedési akció, amihez a veszprémi fiatal kereszténydemokraták is csatlakoztak. ma 15:41 Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szinte nincs olyan veszprémi, akinek ne lennének szép emlékei a Városháza kis házasságkötő terméről: akár a saját esküvő, akár barátok, rokonok egybekelése révén. A helység kedd óta Szeglethy György egykori polgármester nevét viseli. tegnap 21:41 Töltsük fel játékokkal a játszótéri homokozókat! Töltsük fel játékokkal a játszótéri homokozókat! Ismét megszervezi gyereknapi akcióját a Híd a Városért képviselőcsoportja: idén is várják a veszprémiektől azokat a használt, de még jó állapotban lévő játékokat, amelyeket gyereknap alkalmából a város játszóterein helyeznek majd el. ma 8:12 Belenyúlhat a kormány az üzemanyagárba Belenyúlhat a kormány az üzemanyagárba A beavatkozást fogom javasolni holnap a kormánynak – így válaszolt az Index kérdésére Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter arra, hogy szerdán dönt a kormány az üzemanyagárak esetleges szabályozásáról.  tegnap 12:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.