Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Idén is Veszprémbe jön a Food Truck Show

2017. március 7. 11:41
Ismét Veszprémbe érkeznek a street food kiskocsijai az Utcazene Fesztivál ideje alatt, július 19-22. között.

Vidéket járják az ország legjobb food truck-osai, akik idén többek között Egerbe, Győrbe, Veszprémbe és Miskolcra is ellátogatnak egy-egy rendezvényre. Közben a nagy street food eseményekből a fővárosba is jut majd, májusban és szeptemberben ismét Food Truck Show-t rendeznek a Kincsem Parkban.

Nem áll meg az élet a téli Food Truck Rally után, a gasztro-konvoj egész évben az országot járja majd, hogy vidékkel is megismertesse a legjobb street food-okat. A karaván először április 28. és május 1. között Egerben, az Egri Csillag Weekend-en állomásozik, ezután május 5-7-ig a budapesti Kincsem parkban, a Food Truck Show-ra gyűlnek össze újra a jobbnál jobb büfékocsik.

A street food konvoj június 1-én és 2-án Zalaegerszegen, 23. és 25. között pedig a győri Rómer Napokon parkol, és július 19-től 22-ig a veszprémi Utcazene Fesztiválra is ellátogat. Szeptember 1. és 3. között az ország legnagyobb street food eseményét szervezik a fővárosi Kincsem Parkban, ahonnan szeptember 7-én a miskolci Jameson Cinefest-re mennek a legjobb food truck-ok.

vehir.hu
további cikkek
Teljes a line-up a 12. Paloznaki Jazzpikniken Teljes a line-up a 12. Paloznaki Jazzpikniken 2024. augusztus 1-3. között ismét sokszínű zenei élményekbe borul a Balaton-felvidéki jazzfalu: 12. alkalommal rendezik meg a már nemzetközi hírű butikfesztivál, a Paloznaki Jazzpikniket. 2024. április 17. 17:07 Rockzene történelmi környezetben Rockzene történelmi környezetben Harmincnál is több zenekar ad élő koncertet az idei Rock Palota Fesztiválon, amelyet június 14-én és 15-én rendeznek meg Várpalota történelmi központjában, a Thury-várnál. A kétnapos, ingyenes rockzenei rendezvényen olyan országos hírű bandák is fellépnek, mint a Mobilmánia vagy épp az Akela. 2024. március 19. 9:34 Balatoni termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat Balatoni termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat Fehérbor kategóriában a balatonfüredi Figula Pincészet 2022-es Sóskút Olaszrizlingje, a vörösborok mezőnyében pedig a badacsonyi 2HA Szőlőbirtok és Pincészet 2019-es Syrah-ja nyerte el a Magyar Borszakírók Köre (MBK) által odaítélt, 2023-as Magyar Bor Nagydíjat. 2024. január 4. 11:45 Terítéken a glóbusz: amikor egy tucat idegen összejön főzni Terítéken a glóbusz: amikor egy tucat idegen összejön főzni Főzőkurzusra az ember elsősorban azért megy, hogy valamilyen különleges fogás elkészítésével ismerkedjen meg. De nem csak ezért érdemes menni: hanem azért, mert egészen más hangulata van annak, amikor egyedül kísérletezel a konyhában, meg annak, amikor egy csapat idegennel együttműködve hozol össze valami igazán finomat. 2023. december 27. 9:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.