Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A kormány szigorítaná a menedékkérők szabad mozgását

2017. február 11. 14:05 // Forrás: mti
A kormány olyan javaslaton dolgozik, amely kikényszerítené, hogy a migránsoknak őrzött helyen kelljen megvárniuk menekültkérelmük elbírálását - mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szombaton Budapesten.

A kormánypárti politikus hangsúlyozta, két év alatt az uniós vezetők Magyarország felvetésére elfogadták, hogy elsőként az uniós határokat kell megvédeni. 2017 kihívása ezért már az lesz, miként lehet kiszűrni a már itt lévők közül azokat, akik veszélyt jelentenek az európai, illetve magyar emberek biztonságára.

Ehhez tovább kell erősíteni a jogi határzárat, tovább kell szigorítani a migránsok mozgására vonatkozó előírásokat - fejtette ki Hollik István, megjegyezve, a menekültkérelmet beadók a legtöbb esetben nem várják meg eljárásuk végét, a hatóságok pedig később már nem találják őket.

vehir.hu
további cikkek
Nyártól nem vásárolhatnak energiaitalt a tizennyolc évnél fiatalabbak Nyártól nem vásárolhatnak energiaitalt a tizennyolc évnél fiatalabbak Amennyiben elfogadja az országgyűlés a KDNP politikusai által benyújtott törvényjavaslatot, úgy legkorábban idén nyártól a dohány- és alkoholtermékekhez hasonlóan az energiaitalok is tiltólistára kerülnek a fiataloknál. A kereszténydemokrata párt ifjúsági tagozatának tagjai veszprémi sajtótájékoztatójukon beszéltek a törvényjavaslat részleteiről. 2024. április 5. 21:46 Új otthonfelújítási programot indít a kormány az 1990 előtt épült lakóházak korszerűsítésére Új otthonfelújítási programot indít a kormány az 1990 előtt épült lakóházak korszerűsítésére Új otthonfelújítási programot indít a kormány 108 milliárd forint keretösszeggel az 1990 előtt épült családi házak energetikai korszerűsítésére: egymillió forint önrész mellett maximálisan 6 millió forintos támogatás vehető igénybe, amelynek fele kamatmentes hitel, másik fele vissza nem térítendő támogatás - jelentette be az Energiaügyi Minisztérium energetikáért és klímapolitikáért felelős államtitkára pénteki sajtótájékoztatóján. 2024. április 5. 15:39 Ingyenes lesz a jogosítvány megszerzése a középiskolásoknak Ingyenes lesz a jogosítvány megszerzése a középiskolásoknak A magyar kormány legújabb fiatalokat támogató intézkedése szeptember 1-től lépérvénybe. 2024. március 14. 12:35 Orbán Viktor: adottak a stabil gazdaságpolitika feltételei Orbán Viktor: adottak a stabil gazdaságpolitika feltételei A miniszterelnök optimista a következő két év gazdaságpolitikáját illetően; Orbán Viktor hétfőn Budapesten, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett gazdasági évnyitó rendezvényen azt mondta: adottak a stabil gazdaságpolitika feltételei. 2024. március 4. 15:22

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.