Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Garázsvásár karácsonyra

2016. december 13. 11:34
Érdemes vasárnap bekukkantani a Stégbe, mert óriási kedvezményekkel juthatsz hozzá kedvenc márkáidhoz.

A textilvásárlás mára nem a karácsony központi része, de életünk része maradt. A cipő és pulóver helyett sok fa alá másfél méteres tévé és 200 ezer forintos telefon kerül – 36 havi részletre. Ha szeretnél az új mozgalomhoz tartozni, ami kevesebb DOLGOT akar birtokolni és több ÉLMÉNYT szerezni, akkor azonban kapd el a fonalat és válassz pár olyan dolgot, ami TARTÓS.Lehet 10 pólód, amiket egyszer moshatsz ki, vagy kettő, amiket 20-szor. Vagy még többször. A matek egyértelmű.

A télikabát is ilyen kérdés… nem biztos, hogy a legolcsóbbat választod. De tartson.

Ha ehhez még az is hozzájön, hogy jó árat kapsz rá… akkor nincs kérdés. Osztrák barátunk és partnerünk segített ki most egy adag textillel, amiket mélyen áron alul tudsz megszerezni – mivel azonban nem sok, a saját készletből is hozzáteszünk.

Mély sóhajjal, mert ha még 21 évig szeretnél bennünket itt látni, akkor nem lehetünk leárazós boltok, mint amiket olyan jól ismertek.

De most kibírjuk… A tél még csak most kezdődik, de már készülünk a következő szezonra, így megnézzük téli készletünket és egy raktár takarításra hívunk Titeket MEGINT!

Nyár elején és az Utcazene Fesztiválon már megmutattuk, miről szól a Garázsvásár a STÉG olvasatában, most emeljük a tétet.

Az exkluzív MAKIA (finn) márka egyes darabjai, neves gördeszka gyártó cégek ruházati darabjai (Primitive, Spitfire) hatalmas kedvezménnyel, saját kabátjaink és cipőink is 20-50%-os kedvezménnyel várnak most VASÁRNAP a Stégben!

Stég sörrel feltankoltunk - nagyon szeretnénk látni a fák alatt néhányat (posztold is ki hozzánk!)

Várunk az esemény linkjén, megköszönjük, ha megosztod mással is, hogy jössz és az első néhány tucat vevő még ultra-szuper bio sütit is kaphat. A többiek azt, amit TI HOZTOK!

Vasárnap 9 – 15 óráig leszünk az üzletben! Gyere Te is!

Jassek Balázs

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.