Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
11°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
11°C

Vans ajánlat Glamour Napokra!

2016. október 3. 11:32
Már harmadik éve csatlakozik a Stég a Glamour bevásárló napjaihoz: ezen a hétvégén minden Vans termékre 20% kedvezményt adunk az októberi számban található kuponnal! Egy kis ízelítőt mutatunk belőlük...ami ugyan karácsonyi ajándék bevásárlásra korai, de a stresszről letehetsz velük.

Vans ingek és nadrágok érkeztek hozzánk. Egy teljes szettet össze tudsz állítani belőlük. Ha nem is egy hónap alatt – de szép lassan. ÉRDEMES! A farmerek tényleg farmerből vannak, ami 5-7 éven át a társad lesz. Nem eleve szaggatott kamu farmer, amit 5-6 hónap után már nem tudsz felvenni.

A teljesség igénye nélkül mutatunk be néhányat a legnagyobb favorit kockás ingek közül, a chambray anyagokból készült könnyebb ingekből és a női ruhadarabokból, illetve az idei hóbortot is támogatjuk és fiú cuccokat is fotózunk Nektek – LÁNYOKON.

Vans Box flannel – évek óta favoritunk, sokatoknak már csak a kezébe adjuk az új színt

Vans Box flannel – a camo, vagy terepszín idén is arat, ennek színeit kölcsönözte a Vans kockás alapjához.

Chambray – ez a farmerhez hasonló vékony anyag először a HUF sapkáin jelent meg nálunk

Vans akármi ing – anyagában mintás, apró zöld mintáitól messziről látszik, hogy egyedi ingről beszélünk

Szintén a Chambray kategóriába tartozik ez a koptatás nélküli farmert idéző ing – egyszerű és sikkes

Barna gombok és a kötelező OFF THE WALL felirat

De ne felejtsük ki a lányokat sem! Pálmát is elvittük a fotózásra és Rajta Vans és Element farmereket fotóztunk női és férfi pulcsikkal és egy laza raglánnal, amit mi csak "fákkos”-nak hívunk.

Vans Raglán polo lányoknak – nagy méretben még jobb!

Az idei női divat egyre erősebben tart az uniszex felé. Egyik ága és jellegzetessége a Tomboi. Szűk naci, nagy póló (m-es vagy nagyobb férfi póló) és kicsi dzseki, vagy kapucnis a lányokon… Ilyen képeket is igyekeztünk lőni Nektek.

Tomboi: nagy fiú póló és szűk nadrág

Sorozatunk egyik főszereplője cipőben a Sk8-Hi klasszikus, eredeti fekete-fehér verziója.

Vans Sk8-Hi blackwhite – fiúknak és lányoknak is, nem csak feketében!

Vans Sk8 Hi (korabeli nevén Style #38) a kaliforniai márka 1978-ban megjelent modellje. A cipő alapjául az Old Skool szolgált, amit egy nagyon fontos funkciót ellátó magas szárral frissítettek kifejezetten a gördeszkások kérésére.
A cég alapítója, Steve Van Doren elmondása szerint az akkoriban szinte kizárólag kerti medencékben deszkázó gördeszkások igényeit igyekezett kiszolgálni a párnázott magas szárral, ami kitűnően védte a bokát a medence pereméről általában a lehető legrosszabb irányban visszaguruló gördeszkáktól, és a rontott trükköknél is jól jött. Ez a gördeszkázás hajnalán radikális újításként hatott és a halhatatlanná is tette a Sk8 Hi-t, ami azóta is töretlenül trónol a Vans eladási statisztikáinak csúcsán – de ma már számos színben és kivitelben.
ITT olvashattok a téli verziókról bővebben.

Vans Sk8-Hi blackwhite – feltűrt nadrággal és Vans vagy HUF zoknival. De mindenképp hosszú szárú legyen! :)

Nagy pulóver, szűk nadrág.

Szinte kivétel nélkül azzal kerestek meg bennünket, hogy fiú pulóver és póló kell Nektek…lányoknak. Érezzük, látjuk a trendet. Ennek megfelelően pólóban és pulóverben is duplán rendelünk már M-eset, mert az S-es a lányoknak általában túl kicsi(!)

A „pasim pulcsija” stílus

Szöveg és képek: Jassek Balázs

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.