Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Hogyan legyél férfi 2016-ban?

2016. szeptember 20. 20:10 // Forrás: Képek: Internet
Ma már nem kell halálos bravúrokat végrehajtania a fiúknak, hogy férfivá érjenek. Nem szakítják el őket a családjuktól rögtön születésüket követően. Elég belenézniük a tükörbe, és borostájukat vakargatva tudatosítani magukban: "Anyám, jövő hónapban harminc leszek!" Na de ha volna napjainkban beavatási rituálé, vajon hogy nézne ki?

Nem célunk bárkit is megbántani, ez csupán a képzelet szüleménye.

1. Nem vagy férfi, míg nem tudod húzóra inni a búvárt, a tüskét, a kevertet és ezek kombinációját. Lemész a haverokkal a kocsmába és azt mondod, „á, ma csak egy őszilét kérek, srácok.” A reakció általános megrökönyödés, majd egy minden sallangot és kertelést nélkülöző kérdés: „Beteg vagy?”

2. Annyira és csak annyira találd fel magad a konyhában, hogy ne halj éhen. Tojásrántotta, zacskós leves, pirítós készítés. Ezek menjenek, a többi a csajod dolga. Már ha van csajod. Ha nincs, szerezz. A gyengébbik nem mellett még férfibb lehetsz.

3. A koszos póló kifordítva tiszta póló. Abszolút hordható még három napig. Ha ezt a törvényt nem tudod magadévá tenni, nem éled túl a telet.

4. A rituálé következő állomása egy diszkó. Önérzetes vagy, kedves és nem szeretsz megbántani másokat? Dobd el ezeket a tulajdonságokat, nincs rájuk szükséged. Vegyél a boltban egy bmw-s kulcstartót, pörgesd az ujjad körül és beszélj úgy a csajokkal, mintha azzal beszélnél, aki általános iskolában mindig elvette a tízóraidat. Tudom, én is lesokkoltam, de valaki erre indul be.

Gratulálok, már majdnem igazi, 21. századi férfi vagy. Gyorstalpaló tanfolyamon elvégezheted a „Hogyan készülődj tovább, mint egy nő” és „Válogatott káromkodások A-tól Z-ig” kurzusokat. Valami azonban még hátra van, ami a mai férfit igazán férfivé teszi. Apáink idejében még nem ez volt a divat, na de új idők járnak.

5. Mindig más a hibás, sosem te. Hárítsd át a felelősséget bárkire. Ha kell, hisztizz. Most, hogy tudod, Te sosem vagy hibás, menj és fröcsögj névtelen, szapuló kommenteket, tegyél helyre mindenkit, mond meg a tutit annak is, aki nem kérdezte a véleményed. Főleg annak. Hiszen Te tudod, hogy mindig igazad van.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.