Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Műszaki hiba miatt késnek a győri vasúti vonalakon közlekedő vonatok

2016. augusztus 17. 14:48 // Forrás: MTI
A biztosítóberendezés meghibásodása miatt több győri vasútvonalon is 30-60 perces késéssel közlekednek a vonatok szerdán - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

Urbán Attila tájékoztatása szerint a berendezés a győri állomáson romlott el, emiatt csak lassabban közlekedhetnek a szerelvények. A szakemberek megkezdték a helyreállítást, amelyet várhatóan kora délutánra fejeznek be, de addig a Budapest-Győr-Hegyeshalom, a Győr-Celldömölk és a Győr-Veszprém vonalon, illetve a Győr-Csorna viszonylaton utazóknak 30-60 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk.

A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon a vonatok Győrszentivánig, illetve Öttevényig közlekednek, és onnan fordulnak vissza, a kieső szakaszon pótlóbuszok járnak. A Győrön át közlekedő Intercity, EuroCity, Railjet és távolsági vonatok Öttevényben és Győrszentivánon is megállnak, utazásra felár megfizetése nélkül igénybe vehetőek.

A Győr-Celldömölk és a Győr-Veszprém viszonylatú járatok csak Győrszabadhegy állomásig közlekednek és onnan is fordulnak vissza. Győr és Győrszabadhegy között a Volán menetrendszerinti buszjáratok vehetőek igénybe.

Friss (18:50)- A szakemberek szerda kora estére megjavították a győri vasútállomáson a biztosítóberendezést, a korlátozások megszűntek, de a menetrend szerinti közlekedés csak a késő esti órákra állhat helyre - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.