Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Művész tanuló bizonyult a legszebbnek

2016. május 14. 19:32
Nagy Brigitta fejére került a korona a Veszprém Szépe 2016 szombat esti gáláján. Első udvarhölgye Kern Szabina lett, a harmadik helyet Domján Dóra szerezte meg.

Impozáns gálával zárult szombaton a Hangvillában a 2016-os Veszprém Szépe szépségverseny. Idén minden rekord megdőlt: összesen 16 ezer szavazat érkezett oldalunkra. A három héten át tartó online szavazás eredményeként 15 hölgy került a verseny döntőjébe; egyikük utólag visszalépett, így május 14-én végül 14-en mérettettek meg a királynői címért.

A gálaműsor során a lányok háromszor léptek a Hangvilla színpadára, hogy utcai viseletben, a Triumph fürdőruháiban és alkalmi ruhákban is megmutassák szépségüket.

Amíg a hölgyek a backstage-ben tartózkodtak, a műsort a versenyzőkkel készített interjúk színesítették, a közönség betekintést nyerhetett a felkészülés kulisszatitkaiba, valamint egy látványos divatbemutatónak lehettek részesei a jelenlévők a Triumph márkabolt jóvoltából, melyen a legújabb, 2016-os fehérnemű-kollekció darabjait vonultatták fel a modellek. A hangulatot az este sztárvendége, Dér Heni fokozta tovább, aki táncosaival pörgős műsorral szórakoztatta a közönséget.

Az este sztárvendége, Dér HeniAz este sztárvendége, Dér Heni

Nem voltak könnyű helyzetben a zsűri tagjai – Tóth Gábor, a Bakony-Balaton Média Kft. ügyvezetője, Bérczi Beáta, a Veszprémi Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője, a tavalyi győztes, Bernát Dóra, Bodogán Iván, az InterWord Kft. ügyvezetője, Schwarz Ágnes, a veszprémi Triumph márkabolt és Marilyn fehérnemű üzlet tulajdonos-vezetője, valamint Varga Katalin, a Still the Salon szépségszalon vezető stylistja –, akik három körben pontozták a lányokat.

Kern Szabina, Nagy Brigitta, Domján DóraKern Szabina, Nagy Brigitta, Domján Dóra

Az összesített eredmények alapján végül a verseny egyik legfiatalabb résztvevője, a 18 éves, művészetis tanuló, Nagy Brigitta fejére került a korona, aki egy évig viselheti a Veszprém Szépe és a Veszprém Háziasszonya megtisztelő címet, emellett egy kétszemélyes tengerparti nyaralás boldog tulajdonosa is lett a szépségverseny fő támogatója, a vehir.hu jóvoltából. Az eső udvarhölgy Kern Szabina lett, aki az InterWord felajánlásának köszönhetően egy exkluzív, 55 ezer forint értékű Tommy Hilfiger karórával és egy 10 ezer forint értékű Triumph vásárlási utalvánnyal gazdagodott, a második udvarhölgy pedig Domján Dóra lett – nyereménye egy 40 ezer forint értékű Still the Salon szépségápolási szolgáltatásokra szóló utalvány, továbbá egy 10 ezer forint értékű Triumph vásárlási utalvány.

Bertalan Melinda
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.