Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megmozgatjuk a várost

2015. augusztus 24. 13:38
Kevesebb mint egy hónap van hátra a negyedik Vehír futógáláig, amikor ismét a rendszeres mozgás egészségmegőrző szerepére hívjuk fel a figyelmet. Találkozzunk szeptember 20-án, vasárnap a verseny központi helyszínén, a Historia kertben!

Egyéni versenyzők, profi sportolók, illetve családok, barátok egyaránt találnak kedvükre való távot a Vehír futógáláján. Aki csak átmozgatná magát, annak a 2 kilométeres útvonalat ajánljuk, a komolyabb kihívást keresők pedig nekivághatnak a 7 kilométeres távnak, a rutinos futók pedig a félmaratonon tehetik próbára magukat szeptembr 20-án, de rövid távú iskolai, valamint 3x7 kilométeres felnőtt váltót is indítunk.

Minden kategória 1-3. helyezettje érem díjazásban részesül. A 7 kilométer és a 21 kilométer abszolút kategória győztesei pénzdíjat is átvehetnek.

Az elmúlt évek folyamatosan növekvő részvételi száma bizonyítja, egyre többen gondolják úgy, hogy eltöltenek velünk egy kellemes délelőttöt a mozgás jegyében. A rövidebb távú versenyeken történő részvétel ingyenes, a nevezési díjas távokra pedig szeptember 10-ig kedvezményesen lehet regisztrálni.

A IV. Vehír futógála részletes versenykiírása ide kattintva érhető el.
Az eseménnyel kapcsolatos információk megtalálhatók a Faceookon is.

vehir.hu
további cikkek
A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is IKSZ A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is Teremtésvédelem. A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) így nevezi azt, amit a köznyelvben általában csak környezetvédelemnek, ugyanakkor hasonló módon közelítik meg a politikai pártnál is ezt a témát. Ennek a része volt a szerdán tartott országos szemétszedési akció, amihez a veszprémi fiatal kereszténydemokraták is csatlakoztak. tegnap 15:41 Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szinte nincs olyan veszprémi, akinek ne lennének szép emlékei a Városháza kis házasságkötő terméről: akár a saját esküvő, akár barátok, rokonok egybekelése révén. A helység kedd óta Szeglethy György egykori polgármester nevét viseli. 2024. április 23. 21:41 Töltsük fel játékokkal a játszótéri homokozókat! Töltsük fel játékokkal a játszótéri homokozókat! Ismét megszervezi gyereknapi akcióját a Híd a Városért képviselőcsoportja: idén is várják a veszprémiektől azokat a használt, de még jó állapotban lévő játékokat, amelyeket gyereknap alkalmából a város játszóterein helyeznek majd el. tegnap 8:12 Belenyúlhat a kormány az üzemanyagárba Belenyúlhat a kormány az üzemanyagárba A beavatkozást fogom javasolni holnap a kormánynak – így válaszolt az Index kérdésére Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter arra, hogy szerdán dönt a kormány az üzemanyagárak esetleges szabályozásáról.  2024. április 23. 12:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.