Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Pálffy István a KDNP megyei elnöke

2012. december 7. 17:48
Tisztújítást tartott novemberben a Keresztény Demokrata Néppárt Veszprém megyei szervezete – jelentette be a megválasztott elnök pénteki sajtótájékoztatóján a megyeszékhelyen.

A megyei választmány 13:1 arányban választotta meg új vezetőjének Pálffy Istvánt. A szervezet ügyvezető titkára Könnyid István, az elnökség tagjai pedig Vörös Attila Várpalotáról, Hartinger Ott Ajkáról, Halmay György és Latorczai János pedig Veszprémből.

Az új elnökség már az új év legelején szeretné megerősíteni a párt Veszprém megyei jelenlétét. Határozottabban kívánnak fellépni az olyan megyei közéleti ügyekben, amilyen az inkriminált ajkai helyzet is, ahol iskolaátadási problémák voltak. Pálffy az Országgyűlés kulturális bizottságának alelnökeként a kultúrának és a sportnak is kiemelt szerepet szán a KDNP megyei programjában.

Az elmúlt egy évben az előző elnök dr. Hardi Mózes leterheltsége miatt lényegében nem működött a megyei szervezet, így a hatékony munka érdekében szükséges lesz megújítani, újraszervezni, frissíteni azt. Az elnök célként fogalmazta meg, hogy a következő két évben létrejöjjenek tagszervezetek az apátsági város Zircen és a hagyományosan református kultúrközpont Pápán.

A KDNP most megválasztott elnökségének mandátuma a következő választási év végéig, vagyis 2014 decemberéig tart. 

Schöngrundtner Tamás
Cseh Zoltán
további cikkek
A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is IKSZ A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is Teremtésvédelem. A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) így nevezi azt, amit a köznyelvben általában csak környezetvédelemnek, ugyanakkor hasonló módon közelítik meg a politikai pártnál is ezt a témát. Ennek a része volt a szerdán tartott országos szemétszedési akció, amihez a veszprémi fiatal kereszténydemokraták is csatlakoztak. tegnap 15:41 Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szinte nincs olyan veszprémi, akinek ne lennének szép emlékei a Városháza kis házasságkötő terméről: akár a saját esküvő, akár barátok, rokonok egybekelése révén. A helység kedd óta Szeglethy György egykori polgármester nevét viseli. 2024. április 23. 21:41 Töltsük fel játékokkal a játszótéri homokozókat! Töltsük fel játékokkal a játszótéri homokozókat! Ismét megszervezi gyereknapi akcióját a Híd a Városért képviselőcsoportja: idén is várják a veszprémiektől azokat a használt, de még jó állapotban lévő játékokat, amelyeket gyereknap alkalmából a város játszóterein helyeznek majd el. tegnap 8:12 Belenyúlhat a kormány az üzemanyagárba Belenyúlhat a kormány az üzemanyagárba A beavatkozást fogom javasolni holnap a kormánynak – így válaszolt az Index kérdésére Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter arra, hogy szerdán dönt a kormány az üzemanyagárak esetleges szabályozásáról.  2024. április 23. 12:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.