Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
23°C
2024. május 20. Bernát, Felícia
Veszprém
23°C

Megérkezett a Life&Style magazin nyári száma

2023. július 17. 12:53
Javában tombol a nyár, ami lehet a kikapcsolódás és a megnyugvás időszaka is, másokat mégis ez az időszak inspirál leginkább az alkotásra, ezek a hónapok bizsergetik legjobban a kreatív energiákat. A Life&Stlye magazin legújabb számában mindegyikből hozunk példákat, ezek megismeréséhez pedig el sem kell hagyni a Bakony-Balaton térséget.

Sőt, vannak olyan emberek, akik a fővárosból direkt ide költöztek le, vagyis itt valósították meg régi álmukat, ahogy a népszerű televíziós műsorvezető, Ördög Nóra i tette, amikor férjével, Nánási Pállal felépítette Balatonakarattyán a Nekem a Balaton névre keresztelt kávézóját. Nórával itt beszélgettünk, de nem csak a vendéglátásról, hanem a közéleti ismertségről, példaképekről, tudatosságról a képernyőn és azon kívül.

De nem csak Ördög Nóra az, aki a sokéves médiában való jelenlét után valami más területen is ki szeretett volna teljesedni. Az ismert playmate, Bódi Sylvi például a természetbe vágyik, legújabb vállalkozásával pedig a főváros betondzsungelét segít kizöldíteni. Erről is beszélgettünk vele, de szóba kerül a média világa és egy kis Somogy vármegyei falu, valamint Indonézia közti kapcsolat is.

Nem eltávolodva a Balatontól, sőt vízre szállva a „magyar tengeren” dr. Kaiser Kristóf, többször magyar bajnok é Kékszalag-dobogós vitorlázó, a Prospex-Delta Team csapatfőnöke osztotta meg gondolatait a Life&Style hasábjain a versenyszellemről, valamint Közép-Európa legnagyobb vitorlásversenyének kulisszatitkairól.

Tovább fokozva az izgalmakat, olvasóinknak megmutatjuk azt, milyen, amikor csupán egy hálózsák van alattunk és túrázás alkalmával a szabad ég alatt hajtjuk álomra a szemünket. A vadkempingezés egyre nagyobb népszerűségre tesz szert, de eltérő a megítélése Európa különböző országaiban.

A szabadidő aktív megélése mellette magazinunkat lapozgatva most is szeretnénk lehetőséget adni arra, hogy a mélyebb gondolatiságba is elmerüljenek olvasóink. Ebben Nyáry Krisztián íróval készült interjúnk segít, de elmegyünk Bakonybélbe is, ahol megmutatjuk a bencés szerzetesek monostori életét, ami talán elsőre puritánnak tűnhet egy külső szemlélőnek, de, ha megismerjük őket, egy abszolút világi gondolkodású, vidám közösséggel találkozunk.

Ebben a magazinban is teszünk egy izgalmas történelmi kitekintőt, ráadásul egy olyan épület példáján keresztül, amit nem lehet nem észrevenni, ha valaki Veszprémbe érkezik. A Húszemeletes toronyház viszont nem csupán a szocreál építészeti stílus lenyomata, egykor saját társadalma volt, technikai megoldásai pedig még ma is kuriózumnak számítanak.

Ezekhez, és persze a Life&Style magazin további cikkeihez is jó szórakozást kívánunk, akár a strandon, akár egy hűvös szobában, vagy kávézóban lapozgatja újságunkat.

A Life&Style magazin már elérhető Veszprém és a környék legismertebb közösségi helyein, kulturális intézményeiben és vendéglátóhelyein.

vehir.hu
további cikkek
Álmodjunk nagyot! Álmodjunk nagyot! Ambiciózusnak lenni valójában jó. Persze hit, szorgalom, kitartás és alázat is kell ahhoz, hogy célt érjünk, és a támogatás sem utolsó, de ha ezek megvannak, csodás dolgokat lehet elérni. Bizonyította ezt a Victoria Art & Sport Egyesület, illetve a Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek szombati balett gálája is. ma 15:32 Helikopter-balesetben elhunyt az iráni elnök és az iráni külügyminiszter Helikopter-balesetben elhunyt az iráni elnök és az iráni külügyminiszter Ebrahim Raiszi iráni elnök és Hoszein Amirabdollahián külügyminiszter meghalt az őket szállító helikoptert ért balesetben vasárnap - jelentette a Mehr iráni félhivatalos hírügynökség hétfőn. ma 10:47 Egy egész csapat kapta a Pro Civitate díjat Egy egész csapat kapta a Pro Civitate díjat Abban, hogy mennyire lesz jó vagy jobb az életünk, néha sokkal nagyobb szerep jut a körülöttünk élő embertársainknak, mint a politikának. Jól igazolják ezt a hivatalos baráti körök is, melyek az összetartozás élményét, az odafigyelést adják nekünk. Nem véletlen, hogy idén egy ilyen csapat nyerte el a Pro Civitate díjat. ma 10:58 Fonott emlékeink Fonott emlékeink Egykor sapkák, hajhálók, tarisznyák, nadrágok, sőt akár függőágy is készült ezzel a technikával, mára azonban talán csak valami furcsa német szónak gondoljuk, ha meghalljuk: sprang. A Művészetek Háza legfrissebb kiállításának célja, hogy ezen változtasson. tegnap 14:41

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.